Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davao Aguilas F.C. Real San Rafael C.F.
433 Tactiek Cup Final 2
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34 gemiddelde waardering 58.5
average Schieten outstanding
average Passen formidable
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Bagongarao is nu in balbezit. Yoro rent richting de bal. Yoro passt de bal met de wreef. Caday is nu in balbezit. Caday schiet op doel. Lapitan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Magpulong geeft de bal voor. Caday krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Bagongarao de bal. Lapitan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Qurbanlı onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Taupo onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Awitan met een snelle inworp. Magpulong rent richting de bal. Magpulong geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Yoro kopt de bal weg. Klungelig pakt Bagongarao de bal. Alumisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagongarao verovert de bal door een tackle van achteren. Bagongarao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tagudin geeft de bal voor. Bagongarao kopt de bal weg. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday haalt uit met een fantastische trap. Lapitan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:1

14e minuut.
Bagongarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Mati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagongarao onderschept slim de pass. Daar is Tagudin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagudin geeft een hoge lob. Lapitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Yoro is nu in balbezit. Yoro geeft de bal voor. Qurbanlı rent richting de bal. Bagongarao verovert de bal door een tackle van achteren. Bagongarao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:2

21e minuut.
Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Alumisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday onderschept slim de pass. Bagongarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tagudin met een sublieme pass. Caday rent richting de bal. Alumisin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caday is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caday zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:3

31e minuut.
Qurbanlı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Awitan met de inworp. Yoro geeft een hoge lob. Bagongarao maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Awitan met de inworp. Yoro is nu in balbezit. Yoro geeft de bal voor. Bagongarao maakt een snoekduik en kopt de bal. Lapitan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davao Aguilas F.C. 76%, Real San Rafael C.F. 24%.
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:4

49e minuut.
Alumisin speelt de bal door. Klungelig pakt San Juan de bal. Awitan geeft de bal voor. Bagongarao maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Alumisin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caday is nu in balbezit. Alumisin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alumisin krijgt een gele kaart. Caday raakt geblesseerd tijdens het duel. Bagongarao legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Alumisin is nu in balbezit. Caday verovert de bal door een tackle van achteren. Caday schiet op doel. Lapitan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:5

59e minuut.
Awitan kan de bal niet met de borst controleren. Awitan speelt de bal door. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday haalt uit met een fantastische trap. Lapitan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:6

63e minuut.
Caday kopt de bal weg. Daar is Navalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagongarao is nu in balbezit. Bagongarao haalt uit met een fantastische trap. Lapitan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:7

64e minuut.
Bagongarao rent richting de bal. Caday rent richting de bal. Alumisin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caday is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bagongarao legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lapitan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:8

68e minuut.
Pagsanghan onderschept slim de pass. Awitan geeft een hoge lob. Qurbanlı is nu in balbezit. Bagongarao verovert de bal door een tackle van achteren. Bagongarao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:9

71e minuut.
Awitan verovert de bal door een tackle van achteren. Awitan met een sublieme pass. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday haalt uit met een fantastische trap. Lapitan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:10

78e minuut.
Navalta rent richting de bal. Yoro onderschept slim de pass. Yoro geeft een lange en hoge pass. Bagongarao krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:11

79e minuut.
Mati rent richting de bal. Bagongarao onderschept slim de pass. Bagongarao passt de bal zonder na te denken. Caday rent richting de bal. Caday haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Yoro kopt de bal weg. Awitan is nu in balbezit. Awitan passt de bal zonder na te denken. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday schiet op doel. Lapitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Alumisin onderschept slim de pass. Alumisin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yoro met een snelle inworp. Tagudin geeft de bal voor. Lapitan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bagongarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagongarao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davao Aguilas F.C. 85%, Real San Rafael C.F. 15%.
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:12