Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 13:29
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: F 1 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 33256
F1 RedBull Davao Aguilas F.C.
goodluck Tactiek 433
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 34.9
very good Schieten adequate
solid Passen average
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Casibang onderschept slim de pass. Casibang speelt de bal door. Menguito rent richting de bal. Menguito geeft de bal voor. Pastor is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
San Juan passt de bal zonder na te denken. Puldulao rent richting de bal. Puldulao geeft een lange en hoge pass. Pastor rent richting de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Taupo rent richting de bal. Taupo geeft een hoge lob. Unabia probeert de bal aan de voet te houden. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. San Juan met de inworp. Cayangho is nu in balbezit. Cayangho haalt uit met een fantastische trap. Lamayan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Davao Aguilas F.C. 0:1

13e minuut.
Mati probeert de bal met de borst te controleren. Puldulao geeft een hoge lob. Qurbanlı heeft problemen om de bal te vangen. Pastor is nu in balbezit. Pastor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dagsaan geeft de bal voor. Qurbanlı onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puldulao zal de hoekschop nemen. Inares springt en kopt de bal. Lapitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Taupo speelt de bal door. Casibang probeert de bal aan de voet te houden. Casibang met een sublieme pass. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Lapitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Mati is nu in balbezit. Talong is nu in balbezit. Talong passt de bal met de wreef. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Unabia speelt de bal door. Pastor is nu in balbezit. Qurbanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor draait met de bal, schiet en ... Lapitan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F1 RedBull 45%, Davao Aguilas F.C. 55%.
F1 RedBull - Davao Aguilas F.C. 0:1

49e minuut.
Unabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Unabia geeft een hoge lob. Haeldermans is nu in balbezit. Pastor onderschept slim de pass. Pastor geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alumisin is nu in balbezit. Inares onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Unabia zal de hoekschop nemen. Lapitan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inares bereikt de bal nog maar net als eerste. Inares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F1 RedBull - Davao Aguilas F.C. 1:1

51e minuut.
Inworp. Casibang met een snelle inworp. Calupig probeert naar een medespeler te passen. Inares rent richting de bal. Inares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Alumisin speelt de bal door. Pastor probeert de bal aan de voet te houden. Unabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Unabia geeft de bal voor. Lapitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inares rent richting de bal. Inares draait met de bal, schiet en ... Lapitan bokst de bal weg. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Davao Aguilas F.C. 2:1

68e minuut.
Antalan kopt de bal weg. Casibang is nu in balbezit. Casibang geeft de bal voor. Pastor rent richting de bal. Pastor geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Davao Aguilas F.C. 3:1

71e minuut.
Haeldermans geeft de bal voor. Menguito geeft de bal voor. Qurbanlı probeert naar een medespeler te passen. Inares is nu in balbezit. Inares haalt uit met een fantastische trap. Lapitan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Puldulao kopt de bal weg. Unabia rent richting de bal. Unabia passt de bal in één keer door. Inares is nu in balbezit. Inares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inares kopt de bal weg. Pastor is nu in balbezit. Qurbanlı met een sublieme pass. Inares is nu in balbezit. Inares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Davao Aguilas F.C. 4:1

84e minuut.
Qurbanlı rent richting de bal. Qurbanlı passt de bal in één keer door. Unabia met een sublieme pass. Dagsaan rent richting de bal. Dagsaan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Alumisin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Talong de bal. Puldulao met een sublieme pass. Inares bereikt de bal nog maar net als eerste. Inares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F1 RedBull 34%, Davao Aguilas F.C. 66%.
F1 RedBull - Davao Aguilas F.C. 4:1