Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Arirang Infamous Guards
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 22
poor Schieten weak
weak Passen weak
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Concepción geeft een lange en hoge pass. Kalaw kopt de bal weg. Macuha rent richting de bal. Macuha geeft de bal voor. Lao krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Daar is Agtarap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garayblas bereikt de bal nog maar net als eerste. Garayblas geeft een lange en hoge pass. Lao bereikt de bal nog maar net als eerste. Lao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Catibog bereikt de bal nog maar net als eerste. Garayblas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catibog. Catibog krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Macorol de bal. Magalona rent richting de bal. Magalona passt de bal in één keer door. Lao rent richting de bal. Lao draait met de bal, schiet en ... Thoss bokst de bal weg.

29e minuut.
Agtarap rent richting de bal. Ralutin onderschept slim de pass. Garayblas onderschept slim de pass. Garayblas passt de bal in één keer door. Tumacder speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dayot geeft een hoge lob. Macuha rent richting de bal. Macuha passt de bal in één keer door. Lao is nu in balbezit. Lao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Catibog is nu in balbezit. Concepción onderschept slim de pass. Macorol begaat een overtreding. Macorol krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Arirang 53%, Infamous Guards 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Arirang - Infamous Guards 0:0

47e minuut.
Guieb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macuha speelt de bal door. Concepción is nu in balbezit. Lao is nu in balbezit. Lao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tumacder bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosalan geeft een hoge lob. Garayblas kopt de bal weg. Tumacder is nu in balbezit. Tumacder geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Arirang - Infamous Guards 0:1

53e minuut.
Guieb geeft een hoge lob. Batuyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacud begaat een overtreding. Tacud krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Tumacder is nu in balbezit. Tumacder geeft een lange en hoge pass. Macuha kopt de bal weg. Magalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Macorol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macorol geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Batuyong de bal. Tacud bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dayot probeert naar een medespeler te passen. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción passt de bal zonder na te denken. Magalona rent richting de bal. Magalona geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Catibog onderschept slim de pass. Tacud rent richting de bal. Catibog is nu in balbezit. Catibog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fierce Arirang - Infamous Guards 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Arirang 67%, Infamous Guards 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Arirang - Infamous Guards 1:1