Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Union Oriental Blades
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sisante geeft een hoge lob. Apan is nu in balbezit. Apan passt de bal zonder na te denken. Ogtong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogtong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suyat trapt de bal weg. Apan kopt de bal weg. Ogtong rent richting de bal. Ogtong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Candao is nu in balbezit. Ogtong bereikt de bal nog maar net als eerste. Punyeg rent richting de bal. Ogtong onderschept slim de pass. Ogtong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ligaya trapt de bal weg. Subaybay kopt de bal weg. Punyeg rent richting de bal. Ogtong verovert de bal door een tackle van achteren. Ogtong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Manlangit onderschept slim de pass. Subaybay rent richting de bal. Manlangit is nu in balbezit. Tagarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagarro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Subaybay geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lumbang met een snelle inworp. Manlangit is nu in balbezit. Manlangit geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Subaybay is nu in balbezit. Candao onderschept slim de pass. Candao probeert naar een medespeler te passen. Tagarro rent richting de bal. Tagarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Manlangit passt de bal in één keer door. Tagarro rent richting de bal. Maylon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagarro verovert de bal door een tackle van achteren. Tagarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Union 56%, Oriental Blades 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Union - Oriental Blades 0:0

60e minuut.
Apan probeert naar een medespeler te passen. Subaybay rent richting de bal. Manlangit verovert de bal door een tackle van achteren. Manlangit schiet op doel. Maylon probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ogtong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cacdac komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mangaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangaya speelt de bal door. Capoy geeft de bal voor. Cacdac rent richting de bal. Cacdac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mangaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangaya geeft de bal voor. Subaybay heeft problemen om de bal te vangen. Tagarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lumbang verovert de bal door een tackle van achteren. Manlangit is nu in balbezit. Kabigting tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manlangit is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Candao neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Union 61%, Oriental Blades 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Union - Oriental Blades 0:0