Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA Spears AC Donkeys
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Jain probeert naar een medespeler te passen. Lagac rent richting de bal. Magpantay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagac onderschept slim de pass. Lagac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Camaganacan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sayaboc is nu in balbezit. Sayaboc geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Datahan geeft een hoge lob. Inworp. Makil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caindoc is nu in balbezit. Caindoc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Palapal schiet op doel. Tagalogan kopt de bal weg. Jain probeert de bal met de borst te controleren. Palapal is nu in balbezit. Palapal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cajulao trapt de bal weg. Lagac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Itliong probeert naar een medespeler te passen. Macuha is nu in balbezit. Macuha draait met de bal, schiet en ... Alumisin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Itliong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itliong geeft de bal voor. Camaganacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuha verovert de bal door een tackle van achteren. Macuha schiet op doel. Alumisin bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Makil passt de bal met de wreef. Lagac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Itliong. Itliong krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Magpantay speelt de bal door. Jain probeert naar een medespeler te passen. Rafal? speelt de bal door. Macuha is nu in balbezit. Macuha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Amoyo speelt de bal door. Lagac heeft problemen om de bal te vangen. Lagac speelt de bal door. Palapal is nu in balbezit. Palapal haalt uit met een fantastische trap. Cajulao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Tagalogan geeft de bal voor. van Ree kopt de bal weg. Palapal heeft problemen om de bal te vangen. Lagac is nu in balbezit. Lagac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cajulao werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Lagac speelt de bal door. Palapal rent richting de bal. Palapal haalt uit met een fantastische trap. Cajulao werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tagalogan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Spears - AC Donkeys 0:1

41e minuut.
Camaganacan geeft een hoge lob. Inworp. Abella met de inworp. Sayaboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayaboc geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Spears 49%, AC Donkeys 51%.
FA Spears - AC Donkeys 0:1

53e minuut.
Sayaboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayaboc geeft de bal voor. Makil is nu in balbezit. Macuha verovert de bal door een tackle van achteren. Macuha draait met de bal, schiet en ... Alumisin bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Amoyo rent richting de bal. Itliong bereikt de bal nog maar net als eerste. Itliong met een sublieme pass. Macuha is nu in balbezit. Macuha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Makil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Abella met de inworp. Sayaboc rent richting de bal. Sayaboc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FA Spears - AC Donkeys 1:1

63e minuut.
van Ree bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafal? onderschept slim de pass. Rafal? geeft een lange en hoge pass. Macuha rent richting de bal. Macuha draait met de bal, schiet en ... Alumisin bokst de bal weg.

68e minuut.
Martos rent richting de bal. Macuha verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amoyo. Amoyo krijgt een gele kaart. Macuha roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Macuha kan niet meer verder spelen. Bagsic komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sayaboc speelt de bal door. Bagsic rent richting de bal. Camaganacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagsic verovert de bal door een tackle van achteren. Bagsic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Makil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sayaboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayaboc passt de bal met de wreef. Bagsic rent richting de bal. Bagsic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
van Ree rent richting de bal. van Ree geeft een hoge lob. Caindoc kopt de bal weg. Lagac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jain raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butalid komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rafal? met de inworp. Sayaboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayaboc geeft een hoge lob. Bagsic is nu in balbezit. Bagsic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Spears 33%, AC Donkeys 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FA Spears - AC Donkeys 1:1