Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Falcons FA Laguna
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Ambayon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tacdol de bal. Tacdol passt de bal met de wreef. Macale rent richting de bal. Macale haalt uit met een fantastische trap. Bathan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Calicdan passt de bal in één keer door. Macale is nu in balbezit. Cabututan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cabututan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cabututan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Malalis is nu in balbezit. Pasinabo rent richting de bal. Pasinabo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ambayon de bal. Ambayon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tapaya is nu in balbezit. Ambayon rent richting de bal. Ambayon probeert naar een medespeler te passen. Malalis rent richting de bal. Malalis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Balaga met een sublieme pass. Malalis is nu in balbezit. Malalis passt de bal zonder na te denken. Macale is nu in balbezit. Macale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Falcons - FA Laguna 0:1

25e minuut.
Manayan met een sublieme pass. Sumanpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Singian maakt een afschuwelijke overtreding. Singian krijgt een gele kaart. Sumanpong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manayan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Oreta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hard Falcons - FA Laguna 1:1

26e minuut.
Napalan rent richting de bal. Napalan geeft een hoge lob. Pacubas is nu in balbezit. Macale verovert de bal door een tackle van achteren. Macale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Falcons - FA Laguna 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Falcons 80%, FA Laguna 20%.
Hard Falcons - FA Laguna 1:2

54e minuut.
Napalan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sumanpong met een snelle inworp. Tapaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Manayan kopt de bal weg. Daar is Macale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacubas is nu in balbezit. Macale verovert de bal door een tackle van achteren. Macale schiet op doel. Bathan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Falcons - FA Laguna 1:3

62e minuut.
Tapaya heeft problemen om de bal te vangen. Tacdol is nu in balbezit. Tapaya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tapaya krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Yusi verovert de bal door een tackle van achteren. Macale bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacdol rent richting de bal. Tacdol schiet op doel. Bathan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Falcons - FA Laguna 1:4

85e minuut.
Malalis geeft de bal voor. Singian rent richting de bal. Manayan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Manayan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Falcons 62%, FA Laguna 38%.
Hard Falcons - FA Laguna 1:4