Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pula Blades Pula Sporting Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cabading met de inworp. Billones rent richting de bal. Aglibut onderschept slim de pass. Billones bereikt de bal nog maar net als eerste. Billones haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ambat rent richting de bal. Araw verovert de bal door een tackle van achteren. Araw geeft een lange en hoge pass. Ibuna is nu in balbezit. Ibuna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Billones rent richting de bal. Araw onderschept slim de pass. Araw geeft de bal voor. Tanga is nu in balbezit. Tanga draait met de bal, schiet en ... Maharais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Caday trapt de bal weg. Ibuna kopt de bal weg. Batao heeft problemen om de bal te vangen. Tanga rent richting de bal. Tanga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Pula Sporting Club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Blades 61%, Pula Sporting Club 39%.
Pula Blades - Pula Sporting Club 1:0

56e minuut.
Longid rent richting de bal. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna passt de bal in één keer door. Tanga rent richting de bal. Tanga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Pula Sporting Club 2:0

82e minuut.
Lumahan is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lumahan zal de hoekschop nemen. Deang is nu in balbezit. Deang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Blades 49%, Pula Sporting Club 51%.
Pula Blades - Pula Sporting Club 2:0