Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Far Eastern Hamsters lanao dragons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Digol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapatan verovert de bal door een tackle van achteren. Rapatan geeft een hoge lob. Ganutan heeft problemen om de bal te vangen. Ganutan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Wainwright geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dungo met de inworp. Cagadoc rent richting de bal. Cagadoc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ganaden rent richting de bal. Ganaden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sopsop de bal. Ganutan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganutan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Far Eastern Hamsters - lanao dragons 1:0

39e minuut.
Yumul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunglao rent richting de bal. Dunglao passt de bal in één keer door. Ganutan rent richting de bal. Ganutan schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Gago geeft de bal voor. Inworp. Dungo met de inworp. Cagadoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagadoc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Eastern Hamsters 53%, lanao dragons 47%.
Far Eastern Hamsters - lanao dragons 1:0

51e minuut.
Ganaden is nu in balbezit. Ybut verovert de bal door een tackle van achteren. Ybut met een sublieme pass. Manlansing bereikt de bal nog maar net als eerste. Manlansing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ybut passt de bal zonder na te denken. Jacang is nu in balbezit. Jacang passt de bal in één keer door. Manlansing bereikt de bal nog maar net als eerste. Manlansing haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garong maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Aguiling heeft problemen om de bal te vangen. Garong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garong met een sublieme pass. Ganutan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganutan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Far Eastern Hamsters - lanao dragons 2:0

90e minuut.
Conti passt de bal in één keer door. Digol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganutan is nu in balbezit. Ganutan draait met de bal, schiet en ... Taruc probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Eastern Hamsters 53%, lanao dragons 47%.
Far Eastern Hamsters - lanao dragons 2:0