Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bughaw Rangers Swabe Falcons
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Daranciang bereikt de bal nog maar net als eerste. Calicdan rent richting de bal. Daranciang rent richting de bal. Daranciang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bughaw Rangers - Swabe Falcons 0:1

3e minuut.
Amaming onderschept slim de pass. Amaming probeert naar een medespeler te passen. Punsoy is nu in balbezit. de la Cerna verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cerna schiet op doel. Mabilangan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Amaming rent richting de bal. Amaming passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Punsoy de bal onder controle te krijgen. de la Cerna is nu in balbezit. de la Cerna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Juco kopt de bal weg. Yagin is nu in balbezit. Amaming begaat een overtreding. Amaming krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Siapno probeert de bal met de borst te controleren. Siapno met een sublieme pass. Daar is de la Cerna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yagin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Magcawas geeft een lange en hoge pass. Andrada probeert de bal aan de voet te houden. Punsoy rent richting de bal. de la Cerna verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cerna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bughaw Rangers - Swabe Falcons 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bughaw Rangers 59%, Swabe Falcons 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bughaw Rangers - Swabe Falcons 1:1

49e minuut.
Siapno met een sublieme pass. Juco heeft problemen om de bal te vangen. Juco passt de bal zonder na te denken. de la Cerna bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cerna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lacro geeft een hoge lob. Siapno is nu in balbezit. Siapno speelt de bal door. de la Cerna rent richting de bal. de la Cerna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bughaw Rangers - Swabe Falcons 2:1

65e minuut.
Magcawas met een sublieme pass. Yagin is nu in balbezit. Yagin passt de bal in één keer door. de la Cerna rent richting de bal. de la Cerna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Klungelig pakt Tabil de bal. Juco met een sublieme pass. de la Cerna is nu in balbezit. Yagin rent richting de bal. Yagin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bughaw Rangers - Swabe Falcons 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bughaw Rangers 47%, Swabe Falcons 53%.
Bughaw Rangers - Swabe Falcons 3:1