Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Army Dogs Crazy Ducks
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Tadena kopt de bal weg. Aglibut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hontiveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Magana bereikt de bal nog maar net als eerste. Magana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lagandaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabut met een sublieme pass. Olaska kan de bal niet met de borst controleren. Manlangit bereikt de bal nog maar net als eerste. Manlangit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Olaska rent richting de bal. Manlangit bereikt de bal nog maar net als eerste. Manlangit passt de bal in één keer door. Olaska rent richting de bal. Olaska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Tadena de bal. Hontiveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Hontiveros verovert de bal door een tackle van achteren. Hontiveros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bughao onderschept slim de pass. Bughao geeft een hoge lob. Daar is Maneclang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manlangit bereikt de bal nog maar net als eerste. Manlangit draait met de bal, schiet en ... Mangoba bokst de bal weg.

44e minuut.
Maneclang geeft de bal voor. Magana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aglibut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aglibut krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Army Dogs 63%, Crazy Ducks 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Army Dogs - Crazy Ducks 0:0

55e minuut.
Mangoba trapt de bal weg. Aglibut controleert de bal met de borst. Mangaser geeft een hoge lob. Hontiveros is nu in balbezit. Hontiveros schiet op doel. Vidarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Klungelig pakt Olaska de bal. Magana is nu in balbezit. Magana met een sublieme pass. Hontiveros is nu in balbezit. Hontiveros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Aglibut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cacpal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magana bereikt de bal nog maar net als eerste. Magana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vidarte trapt de bal weg. Olaska kopt de bal weg. Maneclang rent richting de bal. Bustamante onderschept slim de pass. Bustamante schiet op doel. Mangoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bustamante is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bustamante zal de hoekschop nemen. Manlangit is nu in balbezit. Manlangit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Yabut rent richting de bal. Manlangit verovert de bal door een tackle van achteren. Yabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Manlangit rent richting de bal. Manlangit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Vidarte met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Olaska de bal. Manlangit rent richting de bal. Olaska is nu in balbezit. Olaska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Army Dogs - Crazy Ducks 0:1

86e minuut.
Dayag met een snelle inworp. Magana rent richting de bal. Lagandaon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagandaon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Army Dogs 50%, Crazy Ducks 50%.
Army Dogs - Crazy Ducks 0:1