Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Sheiks Slashers Al Ain Kingdoom
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


18e minuut.
El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheed speelt de bal door. Abed Yaseen rent richting de bal. Warthani rent richting de bal. Warthani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Al Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jaber speelt de bal door. Abdu Hambari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari schiet op doel. bin Sufi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Al Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Abed Yaseen speelt de bal door. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani haalt uit met een fantastische trap. Forouhar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Al Jaber speelt de bal door. Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari maakt een afschuwelijke overtreding. Abdu Hambari krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Slashers 52%, Al Ain Kingdoom 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Sheiks Slashers - Al Ain Kingdoom 0:0

53e minuut.
bin Mohsen passt de bal zonder na te denken. Warthani is nu in balbezit. Warthani probeert naar een medespeler te passen. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Slashers - Al Ain Kingdoom 0:1

69e minuut.
bin Shehhi is nu in balbezit. bin Shehhi geeft een lange en hoge pass. AL Hareb kopt de bal weg. Daar is Abed Yaseen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
El Ommar kopt de bal weg. Daar is Zuhair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuhair passt de bal in één keer door. Abdu Hambari rent richting de bal. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Daar is bin Shehhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani verovert de bal door een tackle van achteren. Warthani schiet op doel. Forouhar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Slashers - Al Ain Kingdoom 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Slashers 55%, Al Ain Kingdoom 45%.
Al Sheiks Slashers - Al Ain Kingdoom 0:2