Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal CLub Falcons Al Ain Bursts
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
bin Al Nard geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uthman met de inworp. AL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Omer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nard met een sublieme pass. Haj Akram rent richting de bal. Al Kas verovert de bal door een tackle van achteren. Al Kas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CLub Falcons 55%, Al Ain Bursts 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal CLub Falcons - Al Ain Bursts 0:0

48e minuut.
AL Omer heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. AL Omer met een snelle inworp. El Bdeir rent richting de bal. El Bdeir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
El Haroun geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Hussain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Tayani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Fahir met een sublieme pass. Uthman geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert bin Hussain de bal onder controle te krijgen. AL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Omer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Haj Akram geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahmad Yousif met een snelle inworp. Daar is Al Tayani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Tayani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Al Nard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustafa onderschept slim de pass. Mustafa geeft de bal voor. Al Kas bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Kas draait met de bal, schiet en ... AL Hufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Msarri heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Rasibi rent richting de bal. Abdu Rasibi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Al Metsu de bal. Al Kas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Fahir met een snelle inworp. Abdu Fahir met een sublieme pass. Uthman bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Tayani onderschept slim de pass. Al Tayani haalt uit met een fantastische trap. AL Hufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CLub Falcons - Al Ain Bursts 1:0

87e minuut.
Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsu geeft de bal voor. Msarri kopt de bal weg. Klungelig pakt AL Hufi de bal. AL Hufi draait met de bal, schiet en ... Serkal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CLub Falcons 45%, Al Ain Bursts 55%.
Royal CLub Falcons - Al Ain Bursts 1:0