Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Brown Arabi Al Ain Kingdoom
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Rasheed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
El Gobash onderschept slim de pass. El Gobash speelt de bal door. Klungelig pakt Mousa de bal. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Arabi - Al Ain Kingdoom 0:1

35e minuut.
Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen met een sublieme pass. Daar is El Sultan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani draait met de bal, schiet en ... Suroor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
bin Mohsen geeft de bal voor. El Sultan kopt de bal weg. bin Mohamed probeert naar een medespeler te passen. Haj Malik rent richting de bal. Haj Malik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
AL Hareb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qassim rent richting de bal. Haj Malik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Qassim raakt geblesseerd tijdens het duel. El Gobash neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Arabi 48%, Al Ain Kingdoom 52%.
Al Brown Arabi - Al Ain Kingdoom 0:1

49e minuut.
bin Mohsen verovert de bal door een tackle van achteren. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani passt de bal met de wreef. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
bin Mohsen speelt de bal door. Hana Humaid is nu in balbezit. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen schiet op doel. Hana Humaid probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Haj Malik probeert naar een medespeler te passen. El Sultan rent richting de bal. El Sultan geeft de bal voor. El Gobash rent richting de bal. El Gobash draait met de bal, schiet en ... Al Tayani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
El Gobash is nu in balbezit. bin Mohsen geeft een lange en hoge pass. Hana Humaid probeert de bal aan de voet te houden. Warthani rent richting de bal. Warthani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Arabi - Al Ain Kingdoom 0:2

89e minuut.
EL Sakhtyani geeft een lange en hoge pass. Abed Yaseen speelt de bal door. Hana Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Arabi 45%, Al Ain Kingdoom 55%.
Al Brown Arabi - Al Ain Kingdoom 0:2