Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nady Kalab Kawkab El-Saloum
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen weak


20e minuut.
Djaballah is nu in balbezit. Achiou speelt de bal door. Belloumi rent richting de bal. Zitouni onderschept slim de pass. Zitouni schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cherrad passt de bal zonder na te denken. Kaddache speelt de bal door. Idir bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaballah rent richting de bal. Djaballah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Kalab 42%, Kawkab El-Saloum 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nady Kalab - Kawkab El-Saloum 0:0

46e minuut.
Bouaoudia probeert naar een medespeler te passen. Lebbihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Djaballah zijn tegenspeler op de grond. Djaballah krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kaddache speelt de bal door. Belloumi is nu in balbezit. Belloumi geeft een hoge lob. Lebbihi is nu in balbezit. Lebbihi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Kalab - Kawkab El-Saloum 0:1

60e minuut.
Achiou geeft een lange en hoge pass. Lebbihi is nu in balbezit. Kaddache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lebbihi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bouaoudia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Kalab 65%, Kawkab El-Saloum 35%.
Nady Kalab - Kawkab El-Saloum 0:1