Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gagi Buggy Nerds
mhjh Tactiek 352-swan-left
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 55.4
very good Schieten very good
formidable Passen excellent
very good Verdedigen very good


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antoine met een snelle inworp. Voordeckers geeft de bal voor. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Saponiero passt de bal zonder na te denken. Alamanos rent richting de bal. Alamanos geeft een lange en hoge pass. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
do Pandeiro passt de bal in één keer door. Végh probeert naar een medespeler te passen. Antoine speelt de bal door. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap. Surmanidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Barkaia probeert naar een medespeler te passen. Benko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko met een sublieme pass. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk schiet op doel. Surmanidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Voordeckers probeert naar een medespeler te passen. do Pandeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko met een sublieme pass. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klungelig pakt Végh de bal. Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero geeft een hoge lob. Staško springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Benko heeft problemen om de bal te vangen. Benko passt de bal zonder na te denken. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers geeft een lange en hoge pass. Shevchuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jurczak met een sublieme pass. Ponzo probeert naar een medespeler te passen. Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Staško draait met de bal, schiet en ... Zdrzałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jurczak passt de bal in één keer door. do Pandeiro met een sublieme pass. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers geeft de bal voor. Shevchuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Surmanidze bokst de bal weg.

34e minuut.
Bolchiş met een sublieme pass. Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Złotorowicz de bal. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejía met een snelle inworp. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers geeft de bal voor. Benko is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Végh met een sublieme pass. Antoine rent richting de bal. Antoine passt de bal zonder na te denken. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Benko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko met een sublieme pass. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap. Surmanidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - Buggy Nerds 0:1

44e minuut.
Shevchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Rousseau is nu in balbezit. Shevchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Shevchuk schiet op doel. Surmanidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - Buggy Nerds 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gagi 59%, Buggy Nerds 41%.
gagi - Buggy Nerds 0:2

50e minuut.
Ponzo geeft een hoge lob. Daar is Felczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - Buggy Nerds 0:3

51e minuut.
Shevchuk rent richting de bal. Felczak is nu in balbezit. Shevchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Voordeckers passt de bal in één keer door. Benko rent richting de bal. Benko geeft een hoge lob. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Végh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía is nu in balbezit. Mejía geeft de bal voor. Shevchuk springt en kopt de bal. Surmanidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - Buggy Nerds 0:4

60e minuut.
Mafaldo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Benko verovert de bal door een tackle van achteren. Benko geeft de bal voor. Klungelig pakt Felczak de bal. Antoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoine haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap. Surmanidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - Buggy Nerds 0:5

64e minuut.
Złotorowicz passt de bal zonder na te denken. Antoine rent richting de bal. Alamanos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antoine wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Antoine kan niet meer verder spelen. Tool komt het veld opgelopen. Mejía zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shevchuk kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Buitenspel voor Złotorowicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Chinoranský komt het veld opgelopen. Alayza komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Alamanos is nu in balbezit. Mejía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alamanos raakt geblesseerd tijdens het duel. Roques komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Zhuravliov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhuravliov speelt de bal door. Ignjatov rent richting de bal. Ignjatov geeft een lange en hoge pass. Staško maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Mafaldo onderschept slim de pass. Mafaldo geeft de bal voor. Tool bereikt de bal nog maar net als eerste. Tool draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sadmi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ignjatov speelt de bal door. Alayza is nu in balbezit. Roques bereikt de bal nog maar net als eerste. Roques geeft een hoge lob. Staško springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Benko probeert naar een medespeler te passen. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers speelt de bal door. Tool is nu in balbezit. Tool schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gagi 52%, Buggy Nerds 48%.
gagi - Buggy Nerds 0:5