Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uvenbeli Maraos Abezari Deda
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Chabukiani geeft een hoge lob. Memarnishvili heeft problemen om de bal te vangen. Khinchaguishvili is nu in balbezit. Khinchaguishvili schiet op doel. Gogua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uvenbeli Maraos - Abezari Deda 1:0

6e minuut.
Khinchaguishvili rent richting de bal. Peikrishvili is nu in balbezit. Met opzet legt Miruashvili zijn tegenspeler op de grond. Miruashvili krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Peikrishvili passt de bal zonder na te denken. Beroshvili rent richting de bal. Gurgenidze onderschept slim de pass. Virsaladze rent richting de bal. Virsaladze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Memarnishvili passt de bal met de wreef. Dashniani is nu in balbezit. Miruashvili begaat een overtreding. Dashniani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Peikrishvili neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Peikrishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Peikrishvili rent richting de bal. Peikrishvili haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Daar is Dashniani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dashniani met een sublieme pass. Khinchaguishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Uvenbeli Maraos - Abezari Deda 2:0

24e minuut.
Doeltrap. Gogua trapt de bal weg van het doel. Dashniani kopt de bal weg. Peikrishvili heeft problemen om de bal te vangen. Peikrishvili schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Peikrishvili rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gogoberishvili. Peikrishvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beroshvili met een snel genomen vrije trap. Khinchaguishvili maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uvenbeli Maraos 44%, Abezari Deda 56%.
Uvenbeli Maraos - Abezari Deda 2:0

51e minuut.
Khinchaguishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili schiet op doel. Klungelig pakt Bitsadze de bal. Peikrishvili rent richting de bal. Peikrishvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gogoberishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoberishvili passt de bal in één keer door. Peranidze rent richting de bal. Peranidze geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nikuradze de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bitsadze geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tordinava met de inworp. Peikrishvili is nu in balbezit. Peikrishvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Okromelidze geeft een hoge lob. Beroshvili rent richting de bal. Gurgenidze onderschept slim de pass. Virsaladze rent richting de bal. Virsaladze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uvenbeli Maraos 40%, Abezari Deda 60%.
Uvenbeli Maraos - Abezari Deda 2:0