Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Sakme Diezi Sakme
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Daiauri is nu in balbezit. Daiauri probeert naar een medespeler te passen. Tvildiani controleert de bal met de borst. Jughashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jughashvili schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nikoladze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jokharidze komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Jamarauli heeft problemen om de bal te vangen. Kokadze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tvildiani. Tvildiani krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kirkitadze verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkitadze geeft de bal voor. Jokharidze rent richting de bal. Jokharidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Sakme - Diezi Sakme 1:0

40e minuut.
Kirkitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkitadze met een sublieme pass. Mekhuzla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhuzla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kirkitadze is nu in balbezit. Kirkitadze passt de bal zonder na te denken. Jokharidze is nu in balbezit. Mekhuzla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhuzla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Sakme 52%, Diezi Sakme 48%.
Dinamo Sakme - Diezi Sakme 1:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tediashvil met de inworp. Beradze geeft een lange en hoge pass. Jughashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jughashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Beradze is nu in balbezit. Beradze geeft de bal voor. Daar is Jughashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jughashvili draait met de bal, schiet en ... Guchashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tediashvil kopt de bal weg. Kokadze is nu in balbezit. Jamarauli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jamarauli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

57e minuut.
Dzaria geeft de bal voor. Daar is Jughashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guchashvili begaat een overtreding. Jughashvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tvildiani wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Sakme - Diezi Sakme 1:1

58e minuut.
Kokadze is nu in balbezit. Kokadze geeft een hoge lob. Tvildiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mekhuzla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhuzla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kekua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Sakme - Diezi Sakme 2:1

70e minuut.
Bugadze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jejelava met een snelle inworp. Klungelig pakt Jokharidze de bal. Jokharidze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Sakme 47%, Diezi Sakme 53%.
Dinamo Sakme - Diezi Sakme 2:1