Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabeduli Beri Moknili Gaukembuli
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Chorgoliani is nu in balbezit. Chorgoliani passt de bal met de wreef. Jishkariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jishkariani geeft de bal voor. Epitashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Beri - Moknili Gaukembuli 0:1

14e minuut.
Gordeladze kopt de bal weg. Kariauli is nu in balbezit. Nakani onderschept slim de pass. Gordeladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordeladze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Beri - Moknili Gaukembuli 0:2

25e minuut.
Osepashvili geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jishkariani met een snelle inworp. Gordeladze rent richting de bal. Gordeladze geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Omiadze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svarishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beruashvili rent richting de bal. Beruashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amirejibi is nu in balbezit. Amirejibi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Beri - Moknili Gaukembuli 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Beri 38%, Moknili Gaukembuli 62%.
Gabeduli Beri - Moknili Gaukembuli 1:2

56e minuut.
Kakauridze met de inworp. Gordeladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kariauli ... Strafschop! Kariauli krijgt een gele kaart. Gordeladze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gordeladze legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Epitashvili bokst de bal weg. Gordeladze is nu in balbezit. Gordeladze haalt uit met een fantastische trap. Epitashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Beri - Moknili Gaukembuli 1:3

69e minuut.
Jincharadze speelt de bal door. Amirejibi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kenchoshvili. Kenchoshvili krijgt een gele kaart. Amirejibi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Beruashvili neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gordeladze kopt de bal weg. Daar is Amirejibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzalamidze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dzalamidze krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kariauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuldanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kariauli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kariauli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Jishkariani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gordeladze is nu in balbezit. Chorgoliani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gordeladze raakt geblesseerd tijdens het duel. Gordeladze legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Beri - Moknili Gaukembuli 1:4

88e minuut.
Tskipurishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordeladze verovert de bal door een tackle van achteren. Gordeladze met een sublieme pass. Nakani rent richting de bal. Nakani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Beri 58%, Moknili Gaukembuli 42%.
Gabeduli Beri - Moknili Gaukembuli 1:4