Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arasamartliani Dundulebi Maimunisa Mplangveli
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Nanava geeft de bal voor. Inworp. Imedashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tediashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tediashvili geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zaalishvili geeft de bal voor. Daar is Jughashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulua probeert naar een medespeler te passen. Kharatidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharatidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arasamartliani Dundulebi - Maimunisa Mplangveli 1:0

27e minuut.
Nanava probeert de bal met de borst te controleren. Kaldani rent richting de bal. Nanava met een sublieme pass. Ghurchumelidze is nu in balbezit. Ghurchumelidze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Tediashvili kopt de bal weg. Urushadze rent richting de bal. Urushadze passt de bal met de wreef. Kvashilava is nu in balbezit. Kvashilava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Manjgaladze heeft problemen om de bal te vangen. Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze met een sublieme pass. Kvashilava rent richting de bal. Kvashilava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arasamartliani Dundulebi 47%, Maimunisa Mplangveli 53%.
Arasamartliani Dundulebi - Maimunisa Mplangveli 1:0

56e minuut.
Gulua met een snelle inworp. Kaldani is nu in balbezit. Kaldani geeft een lange en hoge pass. Kvashilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvashilava haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Glurjidze met een sublieme pass. Kharatidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharatidze speelt de bal door. Ghurchumelidze rent richting de bal. Ghurchumelidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arasamartliani Dundulebi - Maimunisa Mplangveli 2:0

82e minuut.
Nanava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsiskaridze probeert de bal met de borst te controleren. Tsiskaridze met een sublieme pass. Ghurchumelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurchumelidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arasamartliani Dundulebi - Maimunisa Mplangveli 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arasamartliani Dundulebi 48%, Maimunisa Mplangveli 52%.
Arasamartliani Dundulebi - Maimunisa Mplangveli 3:0