Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aburgnili Gnomi GEO
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Kapanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Laghidze verovert de bal door een tackle van achteren. Gurieli rent richting de bal. Gurieli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aburgnili Gnomi - GEO 0:1

25e minuut.
Miruashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvauri verovert de bal door een tackle van achteren. Tvauri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Amashukeli de bal onder controle te krijgen. Kvaratskhelia geeft een lange en hoge pass. Tomashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Samkharauli rent richting de bal. Lipartia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipartia speelt de bal door. Tvauri rent richting de bal. Tvauri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Guramishvili rent richting de bal. Guramishvili met een sublieme pass. Gurieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Laghidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Laghidze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Guchashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Guchashvili geeft de bal voor. Guramishvili kopt de bal weg. Laghidze rent richting de bal. Laghidze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aburgnili Gnomi 60%, GEO 40%.
Aburgnili Gnomi - GEO 0:1

75e minuut.
Lipartia rent richting de bal. Samkharauli verovert de bal door een tackle van achteren. Samkharauli speelt de bal door. Khukhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Khukhia met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Buchukuri is nu in balbezit. Buchukuri probeert naar een medespeler te passen. Bakradze is nu in balbezit. Tvauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvauri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tomashvili met een harde bal richting middenveld. Gurieli heeft problemen om de bal te vangen. Kapanadze rent richting de bal. Gurieli onderschept slim de pass. Gurieli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aburgnili Gnomi 58%, GEO 42%.
Aburgnili Gnomi - GEO 0:1