Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megasport Kabany AC Woiny
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18
weak Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Yargaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bralin onderschept slim de pass. Bralin speelt de bal door. Alexandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bolatbek onderschept slim de pass. Bolatbek geeft een lange en hoge pass. Yargaliev is nu in balbezit. Barzukaev rent richting de bal. Barzukaev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Karpin met een sublieme pass. Alexandrov is nu in balbezit. Nedashkovskiy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nedashkovskiy krijgt een gele kaart. Alexandrov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alexandrov kan niet meer verder spelen. Zhumakhanov komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Tazhibayuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazhibayuly met een sublieme pass. Baginskiy is nu in balbezit. Baginskiy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Khokhlov verovert de bal door een tackle van achteren. Khokhlov passt de bal met de wreef. Baginskiy is nu in balbezit. Tazhibayuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazhibayuly draait met de bal, schiet en ... Pushkarev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megasport Kabany - AC Woiny 0:1

45e minuut.
Kismetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kismetov geeft de bal voor. Inworp. Bralin met een snelle inworp. Barzukaev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megasport Kabany 52%, AC Woiny 48%.
Megasport Kabany - AC Woiny 0:1

51e minuut.
Samchenko speelt de bal door. Nedashkovskiy is nu in balbezit. Zhumakhanov onderschept slim de pass. Dauletiarov is nu in balbezit. Dauletiarov passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Megasport Kabany - AC Woiny 1:1

60e minuut.
Bralin geeft de bal voor. Yargaliev probeert de bal aan de voet te houden. Zhumakhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhumakhanov haalt uit met een fantastische trap. Zemlyanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Megasport Kabany - AC Woiny 2:1

72e minuut.
Barzukaev speelt de bal door. Samchenko is nu in balbezit. Samchenko passt de bal zonder na te denken. Tazhibayuly is nu in balbezit. Tazhibayuly passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Tazhibayuly is nu in balbezit. Ismagulov rent richting de bal. Tazhibayuly verovert de bal door een tackle van achteren. Baginskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baginskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bolatbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Khokhlov verovert de bal door een tackle van achteren. Khokhlov geeft een lange en hoge pass. Baginskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baginskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megasport Kabany 57%, AC Woiny 43%.
Megasport Kabany - AC Woiny 2:1