Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novyje Ovcy Okzhetpes Muhi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Pukhovoi de bal onder controle te krijgen. Shomayev speelt de bal door. Dubynin is nu in balbezit. Dubynin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Beisenov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grachev de bal onder controle te krijgen. Dubynin bereikt de bal nog maar net als eerste. Saparbaev rent richting de bal. Saparbaev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Medvedev geeft de bal voor. Mamonov rent richting de bal. Mamonov geeft een hoge lob. Romanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Medvedev heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tuimebaev heeft problemen om de bal te vangen. Grachev verovert de bal door een tackle van achteren. Grachev speelt de bal door. Romanov rent richting de bal. Romanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Aleinikov speelt de bal door. Medvedev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tuimebaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romanov onderschept slim de pass. Romanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pukhovoi met een sublieme pass. Beisenov is nu in balbezit. Mamonov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beisenov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Beisenov kan niet meer verder spelen. Ismagulov komt het veld opgelopen. Saparbaev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novyje Ovcy 43%, Okzhetpes Muhi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novyje Ovcy - Okzhetpes Muhi 0:0

59e minuut.
Grachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachev geeft een hoge lob. Tuimebaev kopt de bal weg. Klungelig pakt Romanov de bal. Romanov draait met de bal, schiet en ... Prosekov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Saparbaev speelt de bal door. Bikchentaev is nu in balbezit. Bikchentaev geeft een lange en hoge pass. Ismagulov is nu in balbezit. Ismagulov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novyje Ovcy 57%, Okzhetpes Muhi 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novyje Ovcy - Okzhetpes Muhi 0:0