Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemnyje Gornyak Kazakhmys Utki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Aleynikov passt de bal zonder na te denken. Ivanov is nu in balbezit. Ivanov passt de bal zonder na te denken. Menlikhozha bereikt de bal nog maar net als eerste. Menlikhozha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Krasnoslobodtsev probeert naar een medespeler te passen. Azovskiy rent richting de bal. Azovskiy geeft een lange en hoge pass. Menlikhozha is nu in balbezit. Menlikhozha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zhigin met een sublieme pass. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov passt de bal in één keer door. Menlikhozha is nu in balbezit. Menlikhozha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Basenko onderschept slim de pass. Basenko geeft een lange en hoge pass. Aleynikov is nu in balbezit. Nurakhmetov is nu in balbezit. Nurakhmetov schiet op doel. Malyshev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemnyje Gornyak - Kazakhmys Utki 0:1

43e minuut.
Kenetaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigin verovert de bal door een tackle van achteren. Zhigin met een sublieme pass. Menlikhozha heeft problemen om de bal te vangen. Menlikhozha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Gornyak 43%, Kazakhmys Utki 57%.
Zemnyje Gornyak - Kazakhmys Utki 0:1

64e minuut.
Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov passt de bal in één keer door. Menlikhozha is nu in balbezit. Menlikhozha schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dralov de bal onder controle te krijgen. Maymakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kenetaev geeft de bal voor. Azovskiy rent richting de bal. Azovskiy passt de bal zonder na te denken. Menlikhozha rent richting de bal. Menlikhozha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zemnyje Gornyak - Kazakhmys Utki 1:1

80e minuut.
Inworp. Barsukov met een snelle inworp. Khodakov onderschept slim de pass. Krasnoslobodtsev geeft een lange en hoge pass. Shakin kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Basenko de bal. Basenko geeft een lange en hoge pass. Khodakov probeert de bal aan de voet te houden. Ivanov is nu in balbezit. Ivanov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Gornyak 50%, Kazakhmys Utki 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zemnyje Gornyak - Kazakhmys Utki 1:1