Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FSC Bola yoq FK Pomidor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten hopeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Abraimov geeft een lange en hoge pass. Aqurov probeert de bal met de borst te controleren. Abraimov verovert de bal door een tackle van achteren. Abraimov haalt uit met een fantastische trap. Ferbidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSC Bola yoq - FK Pomidor 1:0

12e minuut.
Darslikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmayev onderschept slim de pass. Olmayev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zanidinov de bal. Zanidinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Zanidinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Faridov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faridov krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bizbulinov is nu in balbezit. Bizbulinov probeert naar een medespeler te passen. Zanidinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Faridov bereikt de bal nog maar net als eerste. Faridov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSC Bola yoq 58%, FK Pomidor 42%.
FSC Bola yoq - FK Pomidor 1:0

55e minuut.
Kazilov met de inworp. Babusov controleert de bal met de borst. Babusov geeft de bal voor. Zanidinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanidinov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Babayev passt de bal zonder na te denken. Mimiratov rent richting de bal. Mimiratov passt de bal in één keer door. Abraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraimov schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Bizgamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizgamov passt de bal met de wreef. Qarsimov is nu in balbezit. Faridov verovert de bal door een tackle van achteren. Faridov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Faridov rent richting de bal. Faridov passt de bal in één keer door. Qarsimov is nu in balbezit. Zanidinov is nu in balbezit. Zanidinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FSC Bola yoq - FK Pomidor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSC Bola yoq 31%, FK Pomidor 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FSC Bola yoq - FK Pomidor 1:1