Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nerassurri Borussia Football Club
433 Tactiek 433x
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 44.4
excellent Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Cirilo heeft problemen om de bal te vangen. Merişor speelt de bal door. Nicoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga verovert de bal door een tackle van achteren. Lerga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Previti onderschept slim de pass. Czeski verovert de bal door een tackle van achteren. Czeski speelt de bal door. Lerga is nu in balbezit. Lerga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Sabatier rent richting de bal. Sabatier geeft de bal voor. Bolčánik heeft problemen om de bal te vangen. Orav bereikt de bal nog maar net als eerste. Orav draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Borussia Football Club 1:0

14e minuut.
Czeski onderschept slim de pass. Lerga rent richting de bal. Czeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeski draait met de bal, schiet en ... Parolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nerassurri - Borussia Football Club 1:1

23e minuut.
Memmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeski is nu in balbezit. Drăgan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czeski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Czeski neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Borussia Football Club 1:2

29e minuut.
Dejana speelt de bal door. Sabatier rent richting de bal. Sabatier speelt de bal door. Furiosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furiosi draait met de bal, schiet en ... Markus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Frączek is nu in balbezit. Frączek geeft een hoge lob. Daar is Furiosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furiosi geeft een hoge lob. Liccardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nerassurri - Borussia Football Club 2:2

44e minuut.
Nicoletti kopt de bal weg. Furiosi heeft problemen om de bal te vangen. Frączek probeert naar een medespeler te passen. Nicoletti geeft een lange en hoge pass. Liccardo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 46%, Borussia Football Club 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nerassurri - Borussia Football Club 2:2

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Markus niet meer kan verder spelen. Lucena komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Memmi rent richting de bal. Memmi schiet op doel. Klungelig pakt Nicoletti de bal. Lerga is nu in balbezit. Lerga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Stono met een snelle inworp. Lerga rent richting de bal. Lerga geeft de bal voor. Czeski springt en kopt de bal. Parolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Orav geeft een lange en hoge pass. Scyzoryk kopt de bal weg. Drăgan speelt de bal door. Sabatier geeft de bal voor. Bolčánik krijgt zijn hoofd ertegen. Lucena bokst de bal weg.

77e minuut.
Stono kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sabatier zal de hoekschop nemen. Bolčánik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Borussia Football Club 3:2

88e minuut.
Bolčánik krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Maruszewski de bal. Liccardo rent richting de bal. Liccardo haalt uit met een fantastische trap. Maruszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lucena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Alyanak geeft de bal voor. Selmi kopt de bal weg. Klungelig pakt Drăgan de bal. Drăgan geeft een lange en hoge pass. Bolčánik maakt een snoekduik en kopt de bal. Lucena bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 43%, Borussia Football Club 57%.
nerassurri - Borussia Football Club 3:2