Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paneevino Leon Legacy
Normal Tactiek 1
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 44.4
weak Schieten excellent
poor Passen solid
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Faísca passt de bal zonder na te denken. Clarizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov verovert de bal door een tackle van achteren. Kukov draait met de bal, schiet en ... Pifferi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:1

7e minuut.
Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Madincea rent richting de bal. Madincea probeert naar een medespeler te passen. Kukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Volpicella kopt de bal weg. Gabryel is nu in balbezit. Gabryel geeft een lange en hoge pass. Kukov rent richting de bal. Kukov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:2

9e minuut.
Guadagni met een sublieme pass. Klungelig pakt Volpicella de bal. Arpón onderschept slim de pass. Arpón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arpón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madincea speelt de bal door. Kukov is nu in balbezit. Kukov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Madincea onderschept slim de pass. Kukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón is nu in balbezit. Arpón schiet op doel. Pifferi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:3

19e minuut.
Arpón verovert de bal door een tackle van achteren. Arpón geeft een lange en hoge pass. Toldo probeert de bal aan de voet te houden. Kukov is nu in balbezit. Kukov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mirończuk kopt de bal weg. Kukov kan de bal niet met de borst controleren. Perasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov onderschept slim de pass. Kukov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:4

22e minuut.
Volpicella bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón is nu in balbezit. Arpón passt de bal met de wreef. Schustov rent richting de bal. Schustov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sánchez Soler kopt de bal weg. Schustov rent richting de bal. Schustov passt de bal zonder na te denken. Kukov rent richting de bal. Kukov draait met de bal, schiet en ... Pifferi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Schustov is nu in balbezit. Schustov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kukov de bal. Kukov schiet op doel. Pifferi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:5

27e minuut.
Volpicella probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guadagni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danesi rent richting de bal. Kukov verovert de bal door een tackle van achteren. Kukov draait met de bal, schiet en ... Pifferi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Danesi rent richting de bal. Danesi probeert naar een medespeler te passen. Mirończuk geeft de bal voor. Kukov maakt een snoekduik en kopt de bal. Pifferi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:6

31e minuut.
Perasso rent richting de bal. Kukov verovert de bal door een tackle van achteren. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov is nu in balbezit. Kukov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:7

34e minuut.
Gabryel met een sublieme pass. Toldo rent richting de bal. Arpón onderschept slim de pass. Arpón passt de bal met de wreef. Kukov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:8

36e minuut.
Arpón met de inworp. Madincea heeft problemen om de bal te vangen. Madincea passt de bal in één keer door. Kukov is nu in balbezit. Kukov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gabryel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel speelt de bal door. Kukov rent richting de bal. Kukov schiet op doel. Pifferi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:9

41e minuut.
Sylwan speelt de bal door. Madincea rent richting de bal. Madincea probeert naar een medespeler te passen. Kukov rent richting de bal. Kukov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Madincea is nu in balbezit. Madincea speelt de bal door. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kukov de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk geeft de bal voor. Schustov kopt de bal weg. Kukov heeft problemen om de bal te vangen. Kukov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paneevino 92%, Leon Legacy 8%.
Paneevino - Leon Legacy 0:9

46e minuut.
Kukov rent richting de bal. Kukov passt de bal met de wreef. Gabryel geeft een hoge lob. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov geeft de bal voor. Kukov heeft problemen om de bal te vangen. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Toldo geeft de bal voor. Giudissi rent richting de bal. Giudissi geeft de bal voor. Kukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:10

64e minuut.
Perasso onderschept slim de pass. Perasso met een sublieme pass. Schustov is nu in balbezit. Schustov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:11

68e minuut.
Madincea probeert naar een medespeler te passen. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk geeft een lange en hoge pass. Daar is Arpón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Madincea probeert naar een medespeler te passen. Kukov is nu in balbezit. Perasso is nu in balbezit. Kukov verovert de bal door een tackle van achteren. Kukov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schustov rent richting de bal. Schustov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:12

79e minuut.
Faísca bereikt de bal nog maar net als eerste. Faísca geeft een lange en hoge pass. Panettiere heeft problemen om de bal te vangen. Kukov is nu in balbezit. Kukov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:13

80e minuut.
Calloni passt de bal met de wreef. Sylwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylwan passt de bal in één keer door. Kukov is nu in balbezit. Kukov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:14

83e minuut.
Castagnelli rent richting de bal. Mirończuk onderschept slim de pass. Mirończuk probeert naar een medespeler te passen. Schustov is nu in balbezit. Schustov draait met de bal, schiet en ... Pifferi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kukov is nu in balbezit. Kukov draait met de bal, schiet en ... Pifferi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Toldo heeft problemen om de bal te vangen. Madincea is nu in balbezit. Madincea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Clarizia rent richting de bal. Kukov onderschept slim de pass. Kukov haalt uit met een fantastische trap. Pifferi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Paneevino - Leon Legacy 0:15

89e minuut.
Panettiere heeft problemen om de bal te vangen. Schustov rent richting de bal. Kukov rent richting de bal. Kukov schiet op doel. Pifferi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Madincea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Danesi de bal. Kukov is nu in balbezit. Kukov schiet op doel. Pifferi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paneevino 83%, Leon Legacy 17%.
Paneevino - Leon Legacy 0:15