Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Don Boschese Brancaleone United
Normal Tactiek Antistenybis
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 38.6
zwak Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
hopeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Vernaccia geeft een hoge lob. Berrettoni speelt de bal door. Cogoi kopt de bal weg. Ruberto rent richting de bal. Ruberto schiet op doel. Berrettoni bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Carani geeft de bal voor. Inworp. Ruberto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vernaccia rent richting de bal. Vernaccia geeft de bal voor. Berrettoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruberto zal de hoekschop nemen. Brancaleon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Boschese - Brancaleone United 0:1

9e minuut.
Arzu geeft een lange en hoge pass. Zagordi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vernaccia. Vernaccia krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cogoi is nu in balbezit. Cogoi geeft een hoge lob. Carani bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleon verovert de bal door een tackle van achteren. Brancaleon schiet op doel. Berrettoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Inworp. Cogoi met de inworp. Ruberto geeft een hoge lob. Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Berrettoni trapt de bal weg van het doel. Arcansano kopt de bal weg. Daar is Ruberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brancaleon is nu in balbezit. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cogoi met de inworp. Ruberto rent richting de bal. Ruberto geeft een lange en hoge pass. Chiara is nu in balbezit. Chiara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Chiara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filpi. Chiara raakt geblesseerd tijdens het duel. Filpi speelt de bal door. Heinz met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chiara rent richting de bal. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon passt de bal met de wreef. Ruberto is nu in balbezit. Ruberto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chiara kopt de bal weg. Brancaleon probeert de bal aan de voet te houden. Gerardi rent richting de bal. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gerardi trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Filpi de bal. Chiara probeert naar een medespeler te passen. Brancaleon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Chiara met de inworp. Arcansano geeft een hoge lob. Arzu kan de bal niet met de borst controleren. Brancaleon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleon draait met de bal, schiet en ... Berrettoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Don Boschese 82%, Brancaleone United 18%.
Don Boschese - Brancaleone United 0:1

46e minuut.
Vernaccia probeert naar een medespeler te passen. Arcansano rent richting de bal. Arcansano passt de bal zonder na te denken. Chiara is nu in balbezit. Chiara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Mangiamele rent richting de bal. Mangiamele met een sublieme pass. Vernaccia speelt de bal door. Brancaleon is nu in balbezit. Brancaleon schiet op doel. Berrettoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruberto schiet op doel. Berrettoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Boschese - Brancaleone United 0:2

49e minuut.
Lenzi met een sublieme pass. Zagordi is nu in balbezit. Brancaleon onderschept slim de pass. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cogoi rent richting de bal. Cogoi speelt de bal door. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Arzu is nu in balbezit. Arzu geeft een hoge lob. Inworp. Ruberto met de inworp. Vernaccia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Arcansano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcansano passt de bal met de wreef. Chiara is nu in balbezit. Chiara draait met de bal, schiet en ... Berrettoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Boschese - Brancaleone United 0:3

58e minuut.
Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong geeft de bal voor. Chiara kopt de bal weg. Brancaleon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Boschese - Brancaleone United 0:4

65e minuut.
Ghidoni rent richting de bal. Chiara onderschept slim de pass. Chiara met een sublieme pass. Daar is Brancaleon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brancaleon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Vernaccia geeft een hoge lob. Berrettoni probeert naar een medespeler te passen. Arcansano kopt de bal weg. Ruberto is nu in balbezit. Ruberto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Berrettoni met een harde bal richting middenveld. Vernaccia kopt de bal weg. Carani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruberto onderschept slim de pass. Ruberto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brancaleon is nu in balbezit. Brancaleon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Boschese - Brancaleone United 0:5

69e minuut.
Brancaleon passt de bal met de wreef. Arzu heeft problemen om de bal te vangen. Ruberto onderschept slim de pass. Ruberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Boschese - Brancaleone United 0:6

71e minuut.
Ruberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruberto geeft een lange en hoge pass. Arcansano is nu in balbezit. Chiara rent richting de bal. Chiara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ruberto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suardi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Vernaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernaccia geeft de bal voor. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap. Berrettoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Boschese - Brancaleone United 0:7

75e minuut.
Arcansano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghidoni. Arcansano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arcansano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suardi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stoppani geeft een hoge lob. Inworp. Suardi met de inworp. Vernaccia geeft de bal voor. Brancaleon krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Berrettoni trapt de bal weg van het doel. Arcansano kopt de bal weg. Chiara is nu in balbezit. Chiara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Suardi geeft een hoge lob. Arcansano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcansano passt de bal met de wreef. Brancaleon is nu in balbezit. Brancaleon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Stoppani rent richting de bal. Suardi onderschept slim de pass. Suardi passt de bal in één keer door. Vernaccia heeft problemen om de bal te vangen. Vernaccia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cogoi geeft een hoge lob. Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara geeft een lange en hoge pass. Brancaleon is nu in balbezit. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap. Berrettoni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Boschese - Brancaleone United 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Don Boschese 85%, Brancaleone United 15%.
Don Boschese - Brancaleone United 0:8