Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lampadari Meravigliosi Carrollata FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Biferno kopt de bal weg. Scarso rent richting de bal. Met opzet legt Clarizia zijn tegenspeler op de grond. Clarizia krijgt een gele kaart. Scarso moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Scarso kan niet meer verder spelen. Asfinio komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Benizi rent richting de bal. Pisa Di Monterosa verovert de bal door een tackle van achteren. Buschettu maakt een afschuwelijke overtreding. Buschettu krijgt een gele kaart. Pisa Di Monterosa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Buschettu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buschettu geeft de bal voor. Benizi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pagliaro is nu in balbezit. Pagliaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampadari Meravigliosi 58%, Carrollata FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lampadari Meravigliosi - Carrollata FC 0:0

57e minuut.
Scolaris is nu in balbezit. Scolaris passt de bal met de wreef. Scanarotti is nu in balbezit. Scanarotti schiet op doel. Canapicchi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fenucci trapt de bal weg van het doel. Benizi is nu in balbezit. Benizi met een sublieme pass. Clarizia rent richting de bal. Clarizia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bettinelli rent richting de bal. Bettinelli geeft de bal voor. Buschettu heeft problemen om de bal te vangen. Polla bereikt de bal nog maar net als eerste. Polla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Piccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaro onderschept slim de pass. Pagliaro passt de bal met de wreef. Polla is nu in balbezit. Polla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Pisa Di Monterosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pagliaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaro haalt uit met een fantastische trap. Vimercati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Meravigliosi - Carrollata FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampadari Meravigliosi 58%, Carrollata FC 42%.
Lampadari Meravigliosi - Carrollata FC 0:1