Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Mandinese casertana
Normal Tactiek Defend
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Soggiu trapt de bal weg. Ceglie kopt de bal weg. Daar is Fusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madera onderschept slim de pass. Madera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ceglie passt de bal in één keer door. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronato maakt een afschuwelijke overtreding. Coronato krijgt een gele kaart. Madera wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Madera kan niet meer verder spelen. Fossali komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Culvan is nu in balbezit. Culvan probeert naar een medespeler te passen. Fryges geeft de bal voor. Fossali is nu in balbezit. Fossali draait met de bal, schiet en ... Soggiu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Mandinese 60%, casertana 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Mandinese - casertana 0:0

46e minuut.
Podena probeert naar een medespeler te passen. Ballatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Culvan probeert naar een medespeler te passen. Baldani rent richting de bal. Baldani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Culvan geeft de bal voor. Coronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronato speelt de bal door. Baldani rent richting de bal. Baldani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Mandinese - casertana 1:0

73e minuut.
Coronato heeft problemen om de bal te vangen. Coronato speelt de bal door. Baldani rent richting de bal. Baldani schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abatecola de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Paone bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldani rent richting de bal. Ceglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldani onderschept slim de pass. Baldani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Coronato heeft problemen om de bal te vangen. Paone rent richting de bal. Paone passt de bal zonder na te denken. Baldani rent richting de bal. Baldani draait met de bal, schiet en ... Della Lucilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Mandinese 35%, casertana 65%.
A.C. Mandinese - casertana 1:0