Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dar_darrigo fc Amola
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Brandolisio is nu in balbezit. Brandolisio passt de bal met de wreef. Canotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Canotto haalt uit met een fantastische trap. Ottino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dar_darrigo fc - Amola 1:0

16e minuut.
Spadoni is nu in balbezit. Brandolisio verovert de bal door een tackle van achteren. Brandolisio passt de bal zonder na te denken. Canotto heeft problemen om de bal te vangen. Canotto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Cassetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassetta passt de bal met de wreef. Gallico rent richting de bal. Ruperto onderschept slim de pass. Ruperto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Maccioni verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porfilio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cassetta probeert de bal met de borst te controleren. Cassetta probeert naar een medespeler te passen. Beschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Sirone rent richting de bal. Sirone geeft de bal voor. Klungelig pakt Pignataro de bal. Canotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Canotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cassetta onderschept slim de pass. Brandolisio verovert de bal door een tackle van achteren. Brandolisio probeert naar een medespeler te passen. Canotto rent richting de bal. Canotto draait met de bal, schiet en ... Ottino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Foresta controleert de bal met de borst. Laudano bereikt de bal nog maar net als eerste. Foresta begaat een overtreding. Foresta krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Maccioni rent richting de bal. Lattuada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattuada passt de bal zonder na te denken. Canotto is nu in balbezit. Canotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Frighi probeert de bal aan de voet te houden. Lolingua rent richting de bal. Lolingua speelt de bal door. Canotto rent richting de bal. Canotto schiet op doel. Ottino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dar_darrigo fc 54%, Amola 46%.
dar_darrigo fc - Amola 1:0

54e minuut.
Polledri bereikt de bal nog maar net als eerste. Polledri geeft de bal voor. Canotto kan de bal niet met de borst controleren. Canotto haalt uit met een fantastische trap. Pignataro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Falomi Crotti rent richting de bal. Frighi onderschept slim de pass. Frighi speelt de bal door. Ruperto rent richting de bal. Ruperto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lattuada rent richting de bal. Maccioni met een sublieme pass. Lolingua speelt de bal door. Canotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Canotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ruperto passt de bal zonder na te denken. Laudano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudano passt de bal met de wreef. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Spadoni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bossi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dar_darrigo fc 53%, Amola 47%.
dar_darrigo fc - Amola 1:0