Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Napoli F.C.VENOM
Normal Tactiek merligata 1.3
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 25
poor Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Locorotondo geeft een hoge lob. Inworp. Caliendo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abati geeft een lange en hoge pass. Daar is Locorotondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Mesto kopt de bal weg. Klungelig pakt Ascolano de bal. Ascolano passt de bal in één keer door. Liberato bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pitri onderschept slim de pass. Pitri geeft de bal voor. Marsiliano heeft problemen om de bal te vangen. Bonacorsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacorsi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Mesto met een snelle inworp. Pitri heeft problemen om de bal te vangen. Pitri geeft een hoge lob. Ascolano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Napoli - F.C.VENOM 0:1

28e minuut.
Mesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliendo rent richting de bal. Caliendo passt de bal met de wreef. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dall`Osto heeft problemen om de bal te vangen. Guicciardini rent richting de bal. Guicciardini met een sublieme pass. Liberato bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mesto met een sublieme pass. Liberato probeert naar een medespeler te passen. Ascolano rent richting de bal. Ascolano haalt uit met een fantastische trap. Abbate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Napoli - F.C.VENOM 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Napoli 51%, F.C.VENOM 49%.
Real Napoli - F.C.VENOM 0:2

61e minuut.
Ajmone is nu in balbezit. Liberato is nu in balbezit. Ajmone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liberato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liberato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Liberato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacorsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacorsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacorsi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pitri met een snelle inworp. Guicciardini rent richting de bal. Guicciardini geeft een hoge lob. Ascolano is nu in balbezit. Ascolano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Napoli - F.C.VENOM 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Napoli 58%, F.C.VENOM 42%.
Real Napoli - F.C.VENOM 0:3