Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Vazia ASD Fusion MS
Normal Tactiek 424dc
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 27.6
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Longo is nu in balbezit. Perego verovert de bal door een tackle van achteren. Perego speelt de bal door. Codega bereikt de bal nog maar net als eerste. Codega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Longo bereikt de bal nog maar net als eerste. Longo met een sublieme pass. Naminolto is nu in balbezit. Naminolto draait met de bal, schiet en ... Cescotti probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vazia - ASD Fusion MS 0:1

31e minuut.
Guaragno geeft een lange en hoge pass. Soresina is nu in balbezit. Soresina passt de bal zonder na te denken. Daar is Naminolto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naminolto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Longo probeert naar een medespeler te passen. Iannucci is nu in balbezit. Iannucci met een sublieme pass. Perego rent richting de bal. Perego schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lugaro is nu in balbezit. Vaghi rent richting de bal. Vaghi speelt de bal door. Naminolto rent richting de bal. Naminolto schiet op doel. Ballotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vazia 54%, ASD Fusion MS 46%.
Real Vazia - ASD Fusion MS 0:1

46e minuut.
Cudia geeft een hoge lob. Inworp. Cirolla met de inworp. Mamolo is nu in balbezit. Mamolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Soresina speelt de bal door. Naminolto bereikt de bal nog maar net als eerste. Naminolto passt de bal zonder na te denken. Vaghi rent richting de bal. Vaghi schiet op doel. Ballotta bokst de bal weg.

56e minuut.
Pedroncelli speelt de bal door. Naminolto rent richting de bal. Iannucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Naminolto verovert de bal door een tackle van achteren. Naminolto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Lugaro is nu in balbezit. Lugaro geeft de bal voor. Valenari kopt de bal weg. Vaghi kan de bal niet met de borst controleren. Vaghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vazia - ASD Fusion MS 0:2

72e minuut.
Cudia rent richting de bal. Mamolo verovert de bal door een tackle van achteren. Mamolo passt de bal in één keer door. Naminolto is nu in balbezit. Naminolto draait met de bal, schiet en ... Ballotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cescotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soresina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mamolo is nu in balbezit. Mamolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vazia - ASD Fusion MS 0:3

85e minuut.
Perego bereikt de bal nog maar net als eerste. Perego passt de bal met de wreef. Codega bereikt de bal nog maar net als eerste. Codega draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valenari de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Pedroncelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannucci is nu in balbezit. Iannucci haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Miri de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vazia - ASD Fusion MS 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vazia 64%, ASD Fusion MS 36%.
Real Vazia - ASD Fusion MS 1:3