Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real graziano Fiorentina1926
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.1
average Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Fiorese probeert de bal met de borst te controleren. Salerno bereikt de bal nog maar net als eerste. Salerno passt de bal zonder na te denken. Tiezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiezzi draait met de bal, schiet en ... Scarano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mighetti probeert naar een medespeler te passen. D`Amato rent richting de bal. D`Amato met een sublieme pass. Gozzo rent richting de bal. Gozzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gozzo is nu in balbezit. Tumello is nu in balbezit. Gozzo maakt een afschuwelijke overtreding. Gozzo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Filiali geeft een hoge lob. Inworp. Fermi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salerno bereikt de bal nog maar net als eerste. Salerno geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Maddalena met een snelle inworp. Filiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Filiali met een sublieme pass. Falcata rent richting de bal. Falcata geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fiorese rent richting de bal. Fiorese geeft een lange en hoge pass. Bison heeft problemen om de bal te vangen. Gozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real graziano - Fiorentina1926 1:0

33e minuut.
Maroso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiorese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciccarelli is nu in balbezit. Ciccarelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Maroso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiorese met een snelle inworp. Ciccarelli rent richting de bal. Ciccarelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tronchin rent richting de bal. Maddalena onderschept slim de pass. Maddalena probeert naar een medespeler te passen. Fiorese rent richting de bal. Fiorese geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real graziano 45%, Fiorentina1926 55%.
real graziano - Fiorentina1926 1:0

50e minuut.
Tronchin passt de bal zonder na te denken. Tumello heeft problemen om de bal te vangen. Tumello geeft de bal voor. Tiezzi is nu in balbezit. Tiezzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Botturi is nu in balbezit. Mighetti onderschept slim de pass. Mighetti met een sublieme pass. Fiorese bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorese geeft een lange en hoge pass. Missaglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bison bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciccarelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bison is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bison zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tiezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiezzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bison geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falcata met een snelle inworp. Ciccarelli rent richting de bal. Ciccarelli haalt uit met een fantastische trap. Missaglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Salerno probeert naar een medespeler te passen. Fermi rent richting de bal. Filiali begaat een overtreding. Fermi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fermi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real graziano 35%, Fiorentina1926 65%.
real graziano - Fiorentina1926 1:0