Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Saline Jurgenia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
De Cataldo geeft een hoge lob. Caiaffa kopt de bal weg. De Cataldo heeft problemen om de bal te vangen. Ottaviani rent richting de bal. Ottaviani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gilardini geeft een hoge lob. Di Martino kopt de bal weg. Daar is Gaddorti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caiaffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiaffa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mini met de inworp. Caiaffa rent richting de bal. Caiaffa schiet op doel. Ottaviani springt en kopt de bal. Klungelig pakt De Cataldo de bal. Priviteri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Andreatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradi verovert de bal door een tackle van achteren. Gradi passt de bal in één keer door. Ottaviani rent richting de bal. Ottaviani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Saline 37%, Jurgenia 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Saline - Jurgenia 0:0

46e minuut.
Andreatta speelt de bal door. Cancedda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caiaffa. Caiaffa krijgt een gele kaart. Cancedda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cancedda kan niet meer verder spelen. Andideri komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gaddorti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ungari komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gilardini is nu in balbezit. Andreatta is nu in balbezit. Gilardini begaat een overtreding. Gilardini krijgt een gele kaart. Andreatta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ungari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andideri heeft problemen om de bal te vangen. Andideri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Saline - Jurgenia 0:1

64e minuut.
Caiaffa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roccatagliata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andideri rent richting de bal. Andideri draait met de bal, schiet en ... Raparelli bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Gradi kopt de bal weg. Ottaviani is nu in balbezit. Ungari verovert de bal door een tackle van achteren. Mini is nu in balbezit. Mini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Saline - Jurgenia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Saline 43%, Jurgenia 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Saline - Jurgenia 1:1