Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Duca Conte Biso United
Sweep Tactiek 343
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Bruschio geeft een hoge lob. Bernaba rent richting de bal. Manfrin is nu in balbezit. Bergamasco verovert de bal door een tackle van achteren. Bergamasco geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Girardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Girardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Girardi verovert de bal door een tackle van achteren. Girardi speelt de bal door. Bernaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernaba haalt uit met een fantastische trap. Tufo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Duca Conte - Biso United 1:0

14e minuut.
Lo Buglio is nu in balbezit. Giacobbo verovert de bal door een tackle van achteren. Savini is nu in balbezit. Giacobbo onderschept slim de pass. Giacobbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Prestigiacomo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bergamasco de bal. Manfrin probeert naar een medespeler te passen. Graboli rent richting de bal. Graboli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Giacobbo draait met de bal, schiet en ... Prestigiacomo maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Lo Buglio de bal. Graboli rent richting de bal. Graboli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ac Duca Conte - Biso United 1:1

38e minuut.
Alescio geeft een hoge lob. Bernaba rent richting de bal. Bechere is nu in balbezit. Bernaba verovert de bal door een tackle van achteren. Bernaba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Prestigiacomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prestigiacomo. Prestigiacomo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Duca Conte 60%, Biso United 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Duca Conte - Biso United 1:1

50e minuut.
Alescio rent richting de bal. Alescio passt de bal in één keer door. Graboli is nu in balbezit. Giacobbo is nu in balbezit. Giacobbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Manfrin rent richting de bal. Manfrin geeft de bal voor. Daar is Lo Buglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacobbo schiet op doel. Nunez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bernaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bergamasco de bal. Bergamasco met een sublieme pass. Girardi rent richting de bal. Girardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Giacobbo is nu in balbezit. Nordio rent richting de bal. Prestigiacomo verovert de bal door een tackle van achteren. Giacobbo is nu in balbezit. Giacobbo draait met de bal, schiet en ... Nunez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Duca Conte 53%, Biso United 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Duca Conte - Biso United 1:1