Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Mastrovick Juve Stabia 2024
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Simionati rent richting de bal. Simionati passt de bal zonder na te denken. Sessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Babbini onderschept slim de pass. Babbini geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Mastrovick - Juve Stabia 2024 0:1

23e minuut.
La Notte rent richting de bal. La Notte passt de bal met de wreef. Fauri rent richting de bal. Messi onderschept slim de pass. Messi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fauri rent richting de bal. Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzario rent richting de bal. Messi rent richting de bal. Messi draait met de bal, schiet en ... Moz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Anzilutti met een sublieme pass. Azzario is nu in balbezit. Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Mastrovick - Juve Stabia 2024 0:2

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Parabiaghi niet meer kan verder spelen. Pisolo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Mastrovick 52%, Juve Stabia 2024 48%.
Spartak Mastrovick - Juve Stabia 2024 0:2

54e minuut.
Moz trapt de bal weg van het doel. Simionati kopt de bal weg. Klungelig pakt Rubbio de bal. Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fauri met een sublieme pass. Azzario bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauri speelt de bal door. Sessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessi geeft een lange en hoge pass. Pisolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Anzilutti speelt de bal door. Daar is Fauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azzario rent richting de bal. Messi is nu in balbezit. Messi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ferreri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babbini met de inworp. Azzario bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzario draait met de bal, schiet en ... Moz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Mastrovick 57%, Juve Stabia 2024 43%.
Spartak Mastrovick - Juve Stabia 2024 0:2