Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Larghi Milan1899
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Presto passt de bal in één keer door. Gilardini probeert naar een medespeler te passen. Di Pietro is nu in balbezit. Gilardini verovert de bal door een tackle van achteren. Gilardini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Presto heeft problemen om de bal te vangen. Nascimbene rent richting de bal. Nascimbene met een sublieme pass. Carenzi is nu in balbezit. Carenzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gilardini rent richting de bal. Gilardini met een sublieme pass. Carenzi rent richting de bal. Carenzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Larghi - Milan1899 1:0

19e minuut.
Presto passt de bal zonder na te denken. Zichella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bellin krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Presto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimbene verovert de bal door een tackle van achteren. Nascimbene passt de bal in één keer door. Summa is nu in balbezit. Summa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SS Larghi - Milan1899 1:1

29e minuut.
Fiorente met een snelle inworp. Presto rent richting de bal. Met opzet legt Arrigucci zijn tegenspeler op de grond. Arrigucci is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Sanfilippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfilippo geeft de bal voor. Inworp. Celata met de inworp. Gilardini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Brizio rent richting de bal. Gilardini onderschept slim de pass. Gilardini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carenzi de bal. Carenzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Larghi 34%, Milan1899 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SS Larghi - Milan1899 1:1

52e minuut.
Brizio geeft de bal voor. Fugazzi speelt de bal door. Ariano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Summa rent richting de bal. Summa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Larghi - Milan1899 1:2

60e minuut.
Gelli is nu in balbezit. Bellin verovert de bal door een tackle van achteren. Ariano bereikt de bal nog maar net als eerste. Summa rent richting de bal. Summa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fiorente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Presto is nu in balbezit. Presto speelt de bal door. Carenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carenzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cambié geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellin met een snelle inworp. Nascimbene is nu in balbezit. Nascimbene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Celata met een snelle inworp. Gilardini heeft problemen om de bal te vangen. Brizio is nu in balbezit. Gilardini rent richting de bal. Gilardini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SS Larghi - Milan1899 2:2

75e minuut.
Celata bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Manti met een snelle inworp. Carenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carenzi haalt uit met een fantastische trap. Pellegrini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Larghi 45%, Milan1899 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SS Larghi - Milan1899 2:2