Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New zeneizi San Lorenzo De Casteddu
352 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 26.5
poor Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
De Filippy verovert de bal door een tackle van achteren. Zantedeschi is nu in balbezit. De Filippy verovert de bal door een tackle van achteren. Beltramino rent richting de bal. Beltramino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Beltramino de bal. De Filippy bereikt de bal nog maar net als eerste. De Filippy haalt uit met een fantastische trap. Fantoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Barrantes probeert naar een medespeler te passen. Beltramino bereikt de bal nog maar net als eerste. De Filippy rent richting de bal. De Filippy schiet op doel. Medved probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
New zeneizi - San Lorenzo De Casteddu 0:1

23e minuut.
Cunegato heeft problemen om de bal te vangen. Bossetti speelt de bal door. Sgroi met een sublieme pass. Zantedeschi is nu in balbezit. Zantedeschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New zeneizi - San Lorenzo De Casteddu 1:1

30e minuut.
Daar is Nascimben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato met een sublieme pass. Beltramino bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
New zeneizi - San Lorenzo De Casteddu 1:2

33e minuut.
Zantedeschi rent richting de bal. Barrantes onderschept slim de pass. Barrantes probeert naar een medespeler te passen. Beltramino rent richting de bal. Beltramino draait met de bal, schiet en ... Fantoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bossetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossetti passt de bal zonder na te denken. Paesani bereikt de bal nog maar net als eerste. Paesani schiet op doel. Cerezo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New zeneizi - San Lorenzo De Casteddu 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New zeneizi 49%, San Lorenzo De Casteddu 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New zeneizi - San Lorenzo De Casteddu 2:2

49e minuut.
Ceccarelli onderschept slim de pass. Ceccarelli geeft een lange en hoge pass. Marazzato kopt de bal weg. Daar is Beltramino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beltramino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bossetti is nu in balbezit. Cunegato onderschept slim de pass. Cunegato passt de bal in één keer door. Beltramino heeft problemen om de bal te vangen. Beltramino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New zeneizi - San Lorenzo De Casteddu 2:3

82e minuut.
Sgroi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Filippy onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bossetti. Bossetti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New zeneizi 53%, San Lorenzo De Casteddu 47%.
New zeneizi - San Lorenzo De Casteddu 2:3