Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRAGOCAP Flystars FC
ale Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 28.6
excellent Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Dulański verovert de bal door een tackle van achteren. Dulański passt de bal met de wreef. Sirotin speelt de bal door. Tuğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roldo met een sublieme pass. Forssell kopt de bal weg. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Roldo bokst de bal weg.

5e minuut.
Deresh probeert naar een medespeler te passen. Sirotin met een sublieme pass. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Roldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Flystars FC 1:0

8e minuut.
Deresh rent richting de bal. Deresh geeft een lange en hoge pass. Mardegan kopt de bal weg. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mardegan is nu in balbezit. Nion onderschept slim de pass. Nion speelt de bal door. Forssell geeft een hoge lob. Tuğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Roldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Forssell bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forssell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sirotin met een snel genomen vrije trap. Tuğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Roldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Deresh kopt de bal weg. Tuğlu rent richting de bal. Bertagnon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuğlu neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Flystars FC 2:0

14e minuut.
Deresh geeft een lange en hoge pass. Mardegan kopt de bal weg. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lanfranco de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lucidi rent richting de bal. Deresh onderschept slim de pass. Deresh met een sublieme pass. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Flystars FC 3:0

21e minuut.
Deresh passt de bal zonder na te denken. Hubacher rent richting de bal. Hubacher met een sublieme pass. Nion bereikt de bal nog maar net als eerste. Nion draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dulański verovert de bal door een tackle van achteren. Dulański geeft een hoge lob. Allegrini kopt de bal weg. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Tuğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuğlu met een sublieme pass. Nion bereikt de bal nog maar net als eerste. Nion schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lanfranco de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hubacher neemt de hoekschop. Roldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bertagnon kopt de bal weg. Daar is Sirotin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirotin met een sublieme pass. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gau probeert naar een medespeler te passen. Deresh probeert naar een medespeler te passen. Hubacher met een sublieme pass. Klungelig pakt Tuğlu de bal. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lucidi heeft problemen om de bal te vangen. Tuğlu is nu in balbezit. Cappio begaat een overtreding. Cappio krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Deresh passt de bal zonder na te denken. Sirotin met een sublieme pass. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu schiet op doel. Roldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sirotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotin geeft een hoge lob. Bertagnon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Flystars FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 22%, Flystars FC 78%.
DRAGOCAP - Flystars FC 4:0

48e minuut.
Pixedda is nu in balbezit. Dulański verovert de bal door een tackle van achteren. Dulański geeft de bal voor. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Flystars FC 5:0

52e minuut.
Hubacher onderschept slim de pass. Hubacher speelt de bal door. Nion bereikt de bal nog maar net als eerste. Nion haalt uit met een fantastische trap. Lanfranco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Dulański geeft een hoge lob. Deresh heeft problemen om de bal te vangen. Deresh met een sublieme pass. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Roldo met een harde bal richting middenveld. Sirotin kopt de bal weg. Tuğlu probeert de bal aan de voet te houden. Nion is nu in balbezit. Nion draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forssell met een snelle inworp. Nion geeft een lange en hoge pass. Tuğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Flystars FC 6:0

63e minuut.
Bertagnon speelt de bal door. Cucchiani probeert naar een medespeler te passen. Deresh speelt de bal door. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Roldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Deresh passt de bal zonder na te denken. Hubacher is nu in balbezit. Hubacher passt de bal in één keer door. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tuğlu is nu in balbezit. Lanfranco is nu in balbezit. Tuğlu onderschept slim de pass. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Roldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Flystars FC 7:0

72e minuut.
Daar is Lucidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cappio is nu in balbezit. Forssell verovert de bal door een tackle van achteren. Forssell geeft de bal voor. Tuğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Deresh rent richting de bal. Deresh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bertagnon de bal. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Roldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bertagnon heeft problemen om de bal te vangen. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu schiet op doel. Roldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Flystars FC 8:0

80e minuut.
Deresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Deresh geeft een lange en hoge pass. Mardegan kopt de bal weg. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Mardegan is nu in balbezit. Nion verovert de bal door een tackle van achteren. Nion probeert naar een medespeler te passen. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu draait met de bal, schiet en ... Roldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Flystars FC 9:0

86e minuut.
Hubacher passt de bal in één keer door. Tuğlu is nu in balbezit. Bertagnon rent richting de bal. Tuğlu onderschept slim de pass. Tuğlu schiet op doel. Roldo bokst de bal weg.

87e minuut.
Lanfranco kopt de bal weg. Pixedda is nu in balbezit. Forssell onderschept slim de pass. Forssell geeft een lange en hoge pass. Tuğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Flystars FC 10:0

90e minuut.
Bertagnon geeft de bal voor. Inworp. Hubacher met een snelle inworp. Deresh rent richting de bal. Deresh geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 20%, Flystars FC 80%.
DRAGOCAP - Flystars FC 10:0