Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Rng S.O.B
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Isibor passt de bal zonder na te denken. Datoru rent richting de bal. Datoru met een sublieme pass. Madu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Omodiagbe is nu in balbezit. Omodiagbe geeft de bal voor. Odegbami heeft problemen om de bal te vangen. Isibor rent richting de bal. Isibor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Nwanna de bal. Isibor rent richting de bal. Isibor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Rng - S.O.B 1:0

16e minuut.
Datoru onderschept slim de pass. Datoru met een sublieme pass. Isibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Omolade bereikt de bal nog maar net als eerste. Omolade geeft de bal voor. Chibueze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Madu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Rng - S.O.B 2:0

17e minuut.
Madu onderschept slim de pass. Madu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Monye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sule is nu in balbezit. Sule haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Isibor de bal. Isibor passt de bal met de wreef. Madu heeft problemen om de bal te vangen. Isibor is nu in balbezit. Isibor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Aliyu probeert naar een medespeler te passen. Utaka rent richting de bal. Ufele onderschept slim de pass. Ufele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man Rng - S.O.B 2:1

43e minuut.
Datoru kopt de bal weg. Daar is Isibor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agbonavbare bereikt de bal nog maar net als eerste. Omolade onderschept slim de pass. Omolade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Rng 37%, S.O.B 63%.
Man Rng - S.O.B 2:1

58e minuut.
Madu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu verovert de bal door een tackle van achteren. Madu haalt uit met een fantastische trap. Chibueze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Rng - S.O.B 3:1

64e minuut.
Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanna geeft de bal voor. Inworp. Datoru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nwanna probeert naar een medespeler te passen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keshi met de inworp. Adepoju kan de bal niet met de borst controleren. Madu rent richting de bal. Madu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
West is nu in balbezit. Omolade verovert de bal door een tackle van achteren. Omolade met een sublieme pass. Madu is nu in balbezit. Madu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Rng 37%, S.O.B 63%.
Man Rng - S.O.B 3:1