Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aja Isale Eko FC Noble Football clob
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Onyeogu kopt de bal weg. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele is nu in balbezit. Shuaibu onderschept slim de pass. Shuaibu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onyeogu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shuaibu geeft de bal voor. Klungelig pakt Siasia de bal. Siasia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aja Isale Eko FC - Noble Football clob 1:0

12e minuut.
Omolade rent richting de bal. Shuaibu onderschept slim de pass. Shuaibu probeert naar een medespeler te passen. Aliyu rent richting de bal. Aliyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ikeagu rent richting de bal. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikeagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikeagu schiet op doel. Dosunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aja Isale Eko FC - Noble Football clob 1:1

40e minuut.
Ufele is nu in balbezit. Shuaibu verovert de bal door een tackle van achteren. Shuaibu speelt de bal door. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aja Isale Eko FC 43%, Noble Football clob 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aja Isale Eko FC - Noble Football clob 1:1

46e minuut.
Ikeagu rent richting de bal. Ufele is nu in balbezit. Utaka begaat een overtreding. Utaka krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Utaka passt de bal met de wreef. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu passt de bal in één keer door. Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aja Isale Eko FC - Noble Football clob 2:1

64e minuut.
Omolade probeert de bal aan de voet te houden. Osueke is nu in balbezit. Onyeogu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onyeogu krijgt een gele kaart. Osueke raakt geblesseerd tijdens het duel. Ufele zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ikeagu is nu in balbezit. Ikeagu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Omolade rent richting de bal. Omolade geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nwosu de bal onder controle te krijgen. Ikeagu is nu in balbezit. Ikeagu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Otiji geeft de bal voor. Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu geeft de bal voor. Aliyu rent richting de bal. Aliyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aja Isale Eko FC 50%, Noble Football clob 50%.
Aja Isale Eko FC - Noble Football clob 2:1