Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Famco fc Rivers Rays
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.9
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Akinsehinde met een sublieme pass. Omagufi kopt de bal weg. Daar is Ayorinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaaka is nu in balbezit. Shaaka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Famco fc - Rivers Rays 1:0

27e minuut.
Dombraye geeft de bal voor. Rufai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni onderschept slim de pass. Ayeni schiet op doel. Sule probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dombraye rent richting de bal. Agboola onderschept slim de pass. Agboola passt de bal zonder na te denken. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka haalt uit met een fantastische trap. Akinsehinde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Famco fc - Rivers Rays 2:0

39e minuut.
Afolabi rent richting de bal. Fatusi verovert de bal door een tackle van achteren. Fatusi probeert naar een medespeler te passen. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka draait met de bal, schiet en ... Akinsehinde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dombraye geeft de bal voor. Sule is nu in balbezit. Ayeni onderschept slim de pass. Ayeni schiet op doel. Ogbodudu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Famco fc - Rivers Rays 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famco fc 44%, Rivers Rays 56%.
Famco fc - Rivers Rays 2:1

49e minuut.
Emenalo met de inworp. Oghene is nu in balbezit. Omagufi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Omagufi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Omagufi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Ayorinde met een sublieme pass. Dombraye bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombraye passt de bal zonder na te denken. Agboola is nu in balbezit. Agboola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ayeni is nu in balbezit. Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni onderschept slim de pass. Ayeni draait met de bal, schiet en ... Ogbodudu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Famco fc - Rivers Rays 2:2

72e minuut.
Ihebulu met de inworp. Agboola rent richting de bal. Agboola passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ezenwa de bal. Ezenwa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Dombraye de bal. Ovie rent richting de bal. Ovie passt de bal zonder na te denken. Shaaka rent richting de bal. Shaaka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dombraye geeft de bal voor. Inworp. Ihebulu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agboola is nu in balbezit. Agboola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvester geeft een lange en hoge pass. Ayeni rent richting de bal. Ayeni draait met de bal, schiet en ... Ogbodudu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Famco fc - Rivers Rays 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famco fc 52%, Rivers Rays 48%.
Famco fc - Rivers Rays 2:3