Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Way pee
433 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Shorunmu geeft de bal voor. George is nu in balbezit. George passt de bal zonder na te denken. Ezeji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezeji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Iyodo met een sublieme pass. Okon bereikt de bal nog maar net als eerste. Okon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Martins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Iyodo probeert naar een medespeler te passen. Obinna geeft de bal voor. Daar is Okon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Way - pee 0:1

21e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoye onderschept slim de pass. Okoye met een sublieme pass. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Way - pee 1:1

26e minuut.
Okoye is nu in balbezit. Martins onderschept slim de pass. Okafor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Okafor krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Shorunmu rent richting de bal. Abana begaat een overtreding. Shorunmu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bankole zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. George rent richting de bal. Njoku legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! George is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. George legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Okoye speelt de bal door. Ezeji is nu in balbezit. Ezeji passt de bal in één keer door. George is nu in balbezit. George schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Way 52%, pee 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Way - pee 1:1

49e minuut.
Okafor met een sublieme pass. Odegbami bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami geeft een lange en hoge pass. Ezeji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezeji draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Martins geeft een hoge lob. Nwaneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nwaneri raakt geblesseerd tijdens het duel. Iyodo wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Odegbami kopt de bal weg. George bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosu rent richting de bal. George onderschept slim de pass. George haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nwaneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwaneri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Okon de bal onder controle te krijgen. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Way - pee 1:2

75e minuut.
Nwosu speelt de bal door. Nwaneri rent richting de bal. Nwaneri passt de bal zonder na te denken. Obinna is nu in balbezit. Obinna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Bankole met de inworp. Ezeji rent richting de bal. Ezeji passt de bal zonder na te denken. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Shorunmu neemt de hoekschop. Odegbami is nu in balbezit. Odegbami passt de bal in één keer door. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George haalt uit met een fantastische trap. Ogunbiyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Way 39%, pee 61%.
Real Way - pee 1:2