Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Kings Obams FC
Normal Tactiek 451
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Akinbiyi met de inworp. Odemwingie rent richting de bal. Odemwingie geeft een lange en hoge pass. Fatusi is nu in balbezit. Fatusi draait met de bal, schiet en ... Babayaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Odemwingie is nu in balbezit. Odemwingie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Kings - Obams FC 1:0

22e minuut.
Egere trapt de bal weg van het doel. Akinbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunsoto rent richting de bal. Kanu is nu in balbezit. Kanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogunbiyi. Kanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Anonam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Kings - Obams FC 2:0

29e minuut.
Ogunbiyi met een sublieme pass. Odemwingie is nu in balbezit. Ogunbiyi rent richting de bal. Kanu rent richting de bal. Kanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Anonam met een sublieme pass. Eromoigbe geeft de bal voor. Odemwingie is nu in balbezit. Odemwingie draait met de bal, schiet en ... Babayaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Baita heeft problemen om de bal te vangen. Odemwingie rent richting de bal. Odemwingie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Kings 50%, Obams FC 50%.
Jigawa Kings - Obams FC 2:0

49e minuut.
Daar is Omoyinmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anonam rent richting de bal. Omoyinmi begaat een overtreding. Anonam wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fasindo met de inworp. Eromoigbe is nu in balbezit. Omokoh rent richting de bal. Omokoh geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akinbiyi rent richting de bal. Akinbiyi passt de bal met de wreef. Odemwingie is nu in balbezit. Odemwingie haalt uit met een fantastische trap. Babayaro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Kings - Obams FC 3:0

75e minuut.
Akinbiyi probeert de bal aan de voet te houden. Ogunsoto is nu in balbezit. Akinbiyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akinbiyi krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kanu verovert de bal door een tackle van achteren. Odemwingie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu is nu in balbezit. Odemwingie is nu in balbezit. Odemwingie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fatusi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Kings 40%, Obams FC 60%.
Jigawa Kings - Obams FC 3:0