Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Margarita FC unión deportivo Lara
Attack Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Ribera heeft problemen om de bal te vangen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera verovert de bal door een tackle van achteren. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Lancken verovert de bal door een tackle van achteren. Lancken passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aguilera de bal. Aguilera draait met de bal, schiet en ... Velandia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Centeno geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lancken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antúnez rent richting de bal. Antúnez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Margarita FC - unión deportivo Lara 0:1

14e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft een hoge lob. Mathías geeft een hoge lob. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vega onderschept slim de pass. Vega speelt de bal door. Barroso is nu in balbezit. Klungelig pakt Gamargo de bal. Gamargo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Margarita FC - unión deportivo Lara 1:1

31e minuut.
Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribera verovert de bal door een tackle van achteren. Ribera passt de bal met de wreef. Aguilera rent richting de bal. Aguilera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velandia trapt de bal weg. Ribera kopt de bal weg. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Antúnez passt de bal in één keer door. Aguilera is nu in balbezit. Centeno is nu in balbezit. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Palmezano onderschept slim de pass. Palmezano passt de bal in één keer door. Delgado rent richting de bal. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Margarita FC - unión deportivo Lara 1:2

44e minuut.
Palmezano met een snelle inworp. Antúnez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vega. Antúnez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antúnez komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margarita FC 77%, unión deportivo Lara 23%.
Margarita FC - unión deportivo Lara 1:2

52e minuut.
Ribera passt de bal in één keer door. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez onderschept slim de pass. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gamargo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mathías. Gamargo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabrales zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Greco kopt de bal weg. Chirinos bokst de bal weg. Barroso rent richting de bal. Barroso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Antúnez kopt de bal weg. Aguilera rent richting de bal. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Palmezano is nu in balbezit. Michelena verovert de bal door een tackle van achteren. Michelena passt de bal zonder na te denken. Colmenares is nu in balbezit. Colmenares geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chirinos trapt de bal weg van het doel. Antúnez kopt de bal weg. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Antúnez speelt de bal door. Aguilera rent richting de bal. Aguilera schiet op doel. Bruzual probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velandia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Margarita FC - unión deportivo Lara 1:3

87e minuut.
Chirinos met een harde bal richting middenveld. Antúnez is nu in balbezit. Delgado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Delgado krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Colmenares rent richting de bal. Mavares onderschept slim de pass. Mavares probeert naar een medespeler te passen. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margarita FC 67%, unión deportivo Lara 33%.
Margarita FC - unión deportivo Lara 1:3