Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
derwin1 potros del Zulia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Delgado met de inworp. Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo speelt de bal door. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Otero met een snelle inworp. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. García begaat een overtreding. García krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Castellin passt de bal zonder na te denken. Delgado speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hidalgo met de inworp. Sangronis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sangronis met de inworp. Bottini geeft de bal voor. Olivares rent richting de bal. Olivares schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Galvis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja probeert naar een medespeler te passen. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
derwin1 - potros del Zulia 1:0

11e minuut.
García onderschept slim de pass. García heeft problemen om de bal te vangen. Ponce is nu in balbezit. García verovert de bal door een tackle van achteren. García schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. García rent richting de bal. García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
derwin1 - potros del Zulia 1:1

28e minuut.
Olivares rent richting de bal. Bottini rent richting de bal. Olivares is nu in balbezit. Bottini rent richting de bal. Bottini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
García speelt de bal door. Klungelig pakt Plasencia de bal. Álvarez is nu in balbezit. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: derwin1 51%, potros del Zulia 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
derwin1 - potros del Zulia 1:1

50e minuut.
Castellin probeert de bal met de borst te controleren. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares rent richting de bal. Olivares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
derwin1 - potros del Zulia 2:1

60e minuut.
Luna speelt de bal door. Vivas is nu in balbezit. Vivas geeft een lange en hoge pass. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja geeft een lange en hoge pass. Casanova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
derwin1 - potros del Zulia 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: derwin1 32%, potros del Zulia 68%.
derwin1 - potros del Zulia 3:1