Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danzulum football academy Pasco fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Iyenemi rent richting de bal. Iyenemi passt de bal in één keer door. Okereke bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo onderschept slim de pass. Egbo draait met de bal, schiet en ... Emigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Enakarhire speelt de bal door. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo is nu in balbezit. Egbo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ezeugo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Yekini geeft de bal voor. Enakarhire bereikt de bal nog maar net als eerste. Enakarhire passt de bal met de wreef. Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Igbinadolor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otegheri. Igbinadolor raakt geblesseerd tijdens het duel. Aminu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo draait met de bal, schiet en ... Paal! Odegbami rent richting de bal. Odegbami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Danzulum football academy - Pasco fc 1:0

28e minuut.
Otegheri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. George geeft een hoge lob. Klungelig pakt Okolosi de bal. Ijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijaya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enakarhire begaat een overtreding. Aminu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adebola met een snel genomen vrije trap. Egbo kopt de bal weg. Daar is Ezeugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Danzulum football academy - Pasco fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danzulum football academy 45%, Pasco fc 55%.
Danzulum football academy - Pasco fc 2:0

68e minuut.
Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi onderschept slim de pass. Okolosi probeert naar een medespeler te passen. Elaho is nu in balbezit. Elaho schiet op doel. Agboola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. George geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kondaponi kan de bal niet met de borst controleren. Kanu is nu in balbezit. Kanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danzulum football academy 64%, Pasco fc 36%.
Danzulum football academy - Pasco fc 2:0