Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings Castle fc Dynamite FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Ugali geeft een lange en hoge pass. Daar is Ahmed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye verovert de bal door een tackle van achteren. Monye geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa onderschept slim de pass. Ejiofor is nu in balbezit. Ejiofor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ejiofor heeft problemen om de bal te vangen. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson passt de bal met de wreef. Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nwoke passt de bal in één keer door. Monye rent richting de bal. Monye passt de bal met de wreef. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Castle fc 52%, Dynamite FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kings Castle fc - Dynamite FC 0:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ugali met een snelle inworp. Monye rent richting de bal. Monye schiet op doel. Daar is Akinbiyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eviparker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Ogbodo rent richting de bal. Monye onderschept slim de pass. Monye probeert naar een medespeler te passen. Onyeogu rent richting de bal. Onyeogu schiet op doel. Eviparker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Monye is nu in balbezit. Onyeogu is nu in balbezit. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Johnson probeert naar een medespeler te passen. Monye rent richting de bal. Monye passt de bal in één keer door. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Castle fc 51%, Dynamite FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kings Castle fc - Dynamite FC 0:0