Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petroleros Platino FC
Gasolina Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Pappalardo rent richting de bal. Pappalardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Platino FC 1:0

4e minuut.
Daar is Guadarrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miąskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Guadarrama zijn tegenspeler op de grond. Guadarrama krijgt een gele kaart. Miąskiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miąskiewicz met een snel genomen vrije trap. Hierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Daar is Madero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adame verovert de bal door een tackle van achteren. Adame passt de bal met de wreef. Pappalardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappalardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Madero geeft de bal voor. Iniestra kopt de bal weg. Mejía rent richting de bal. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Mattozo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vélez. Mattozo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adame zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Alvarez de bal. Pappalardo rent richting de bal. Pappalardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Mattozo onderschept slim de pass. Madero is nu in balbezit. Madero met een sublieme pass. Iniestra geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Adame passt de bal in één keer door. Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal zonder na te denken. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vélez heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez draait met de bal, schiet en ... Ugrinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 62%, Platino FC 38%.
Petroleros - Platino FC 1:0

56e minuut.
Guadarrama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vélez rent richting de bal. Vélez passt de bal met de wreef. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mejía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iniestra is nu in balbezit. Iniestra probeert naar een medespeler te passen. Vélez rent richting de bal. Vélez haalt uit met een fantastische trap. Ugrinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 65%, Platino FC 35%.
Petroleros - Platino FC 1:0