Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Keo ajolotes fc
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Iglesias is nu in balbezit. Iglesias geeft de bal voor. López kopt de bal weg. Kaviedes is nu in balbezit. Kaviedes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Keo - ajolotes fc 1:0

7e minuut.
Iglesias rent richting de bal. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez rent richting de bal. Enríquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Keo - ajolotes fc 1:1

21e minuut.
Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez speelt de bal door. Klungelig pakt Balam de bal. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kaviedes geeft een lange en hoge pass. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez passt de bal in één keer door. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias geeft een hoge lob. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel. Na een snelle pass probeert Infante de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rodríguez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cuberas komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Arredondo is nu in balbezit. Kaviedes verovert de bal door een tackle van achteren. Cuberas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuberas krijgt een gele kaart. Kaviedes raakt geblesseerd tijdens het duel. Guillén met een snel genomen vrije trap. Borgetti heeft problemen om de bal te vangen. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... Zepeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Keo 44%, ajolotes fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Keo - ajolotes fc 1:1

74e minuut.
Vega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez probeert naar een medespeler te passen. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Keo - ajolotes fc 1:2

76e minuut.
Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbide rent richting de bal. Iturbide geeft een hoge lob. Meza is nu in balbezit. Meza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Keo 45%, ajolotes fc 55%.
Real Keo - ajolotes fc 1:2